Τουρκικές “σειρήνες” για Λουτσέσκου! Το τρελό σενάριο, ο ρόλος του πατέρα του και τα…80 εκατομύρρια!!!

Τι και αν ο Χρήστος Πανόπουλος δήλωνε την προηγούμενη εβδομάδα και μετά την ήττα της Ξάνθης απο τον Πλατανιά πως και τέσσερις κατηγορίες να πέσει η Ξάνθη ο Λουτσέσκου δεν φεύγει, φαίνεται πως ο ισχυρός άνδρας της Skoda λογάριαζε χωρίς τις διοικητικές εξελίξεις στην Τραμπζονσπορ και τον διακαή πόθο του νέου προέδρου της ομάδας της Τραπεζούντας που είναι πατέρας και υιός Λουτσέσκου.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Ρουμανικής ιστοσελίδας evz.ro, ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από τους Τούρκους  για αναλάβει την τεχνική ηγεσία της έχοντας μάλιστα, ένα τεράστιο μπάτζετ και έναν άμεσο συνεργάτη που γνωρίζει πολύ καλά. Τον πατέρα του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ,έχει γίνει πρόταση στον Μιρτσέα Λουταέσκου να αναλάβει τεχνικός διευθυντής και στον Ραζβάν προπονητής με ένα μπατζετ το οποίο θα ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ!!!!  Ωστόσο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου φέρεται να έχει ήδη αρνηθεί στην πρόταση που του έγινε. Στην περίπτωση του Ραζβάν Λουτσέσκου επισημαίνει ότι έχει συμβόλαιο με την Ξάνθη αλλά κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η απάντηση του, στην δελεαστική πρόταση που του έχει γίνει από την τουρκική ομάδα.

Πάντως κάνοντας μια αναζήτηση σε τουρκικές ιστοσελίδες, η ιστορία σε αυτά αναφέρεται κάπως διαφορετικά, καθώς τονίζεται πως ο νέος ισχυρός άνδρας της Τράμπζον βλέποντας την μέτρια πορεία της ομάδας του θέλει να κάνει την υπέρβαση και να πείσει τον Μιρτσέα Λουτσέσκου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας δίνοντας του μάλιστα μπάτζετ κοντά στα 100 εκατομμύρια! Επίσης, τονίζεται πως υπάρχει θέμα Ραζβάν καθώς είναι η εναλλακτική σκέψη των Τούρκων σε περίπτωση που αρνηθεί ο προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Όπως αναφέρεται, οι Τούρκοι θεωρούν πως η επιλογή του προπονητή της Ξάνθης έχει να κάνει τόσο με την εξαιρετική πορεία της Ξάνθης πέρσι και την συμμετοχή της σε τελικό αλλά και για να κρατήσουν ανοιχτή επαφή με τον πατέρα του.

Η Τράμπζονσπορ είναι στην 8η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, έχοντας 20 βαθμούς σε 14 παιχνίδια. Το αν τελικά θα υπάρξει το οτιδήποτε θα εξαρτηθεί τόσο απο την πρόθεση του Ρουμάνου τεχνικού αν όντως του έχει γίνει ήδη κρούση απο τους Τούρκους, αλλά και απο την πρόθεση της Ξάνθης καθώς ο Λουτσέσκου δεσμεύεται με συμβόλαιο.