Οι δηλώσεις του Μιχάλη Τσαμουρλίδη για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου και το ματς με Άρη

Ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης, παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης  και αναφέρθηκε στην κυριακάτικη αναμέτρηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης” που για πολλούς στον Εθνικό φέρνει ευχάριστες θύμισες μετά το περσινό 1-1 με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Φυσέκη.

Ο Τσαμουρλίδης, μέλος και της περσινής ομάδας αναφέρθηκε στο περσινό ματς, αλλά και ότι ο αποκλεισμός από την Ένωση Ανθειας Αρίστεινου για το κύπελλο οφείλεται στην έλλειψη ενδιαφέροντος για το θεσμό και ότο ήδη το μυαλό τους βρισκόταν στην… Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο YellowRadio:

Για το ματς με τον Άρη: «Έχουμε καλή ομάδα και δεν σκοπεύουμε να έρθουμε στο ”Κλ.Βικελίδης” με κατεβασμένα τα χέρια, έχουμε περισσότερο ανάγκη τους βαθμούς. Θα παλέψουμε όπως μπορούμε και να κερδίσουμε κάτι από το παιχνίδι».

Για το περσινό παιχνίδι: «Πέρσι ήμασταν τυχεροί αλλά ήταν και ο Άρης τυχερός γιατί μας ισοφάρισε στο 95′. Αυτό μας άφησε μια πικρία και θεωρώ πως φέτος μπορούμε να διεκδικήσουμε και κάτι παραπάνω».

Αν μιλήσανε με τον Γιάννη Φυσέκη: «Μιλήσαμε και μας είπε πως ο Άρης έχει πολύ καλή ομάδα και ποιοτική. Δεν φτάνει, όμως, μόνο αυτό στο ποδόσφαιρο».

Αν πετύχει ο Άρης την άνοδο: «Είναι δεδομένο γιατί έχει πολύ καλή ομάδα και φέτος δεν μπορεί να γίνει κάποια έκπληξη. Ο Άρης έχει πάρει καλό προβάδισμα και το +7 είναι μαξιλαράκι ασφαλείας».

Για τον αποκλεισμό του Εθνικού από το κύπελλο: «Είχαμε στο μυαλό μας το παιχνίδι με τον Άρη και δεν αγωνίστηκαν και πολλοί παίκτες. Άλλωστε δεν ήταν στόχος μας το κύπελλο».

Για την ομάδα του Άρη: «Ο Άρης έχει πολύ καλή ομάδα για την Γ’ εθνική και με αυτό το ρόστερ θα μπορούσε να διεκδικήσει την άνοδο και στην Football League».