Στην Τουρκία οι πρόεδροι των ΕΠΣ Έβρου και Θράκης, είδαν το φιλικό της Εθνικής Ομάδας στην Πόλη

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης οι πρόεδροι των ΕΠΣ Έβρου και Θράκης και μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ Χρήστος Καραβασίλης και Μάνος Γαβριηλίδης, προκειμένου να παρακολουθήσουν το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών με την Τουρκία.

Ο Χρήστος Καραβασίλης, που εκτός από πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου τυγχάνει και ταμίας της ΕΠΟ και ο Μάνος Γαβριηλίδης, που εκτός από πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης είναι και μέλος του ΔΣ και πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στα επίσημα του “Μπασακσεχίρ”.

Στην φωτογραφία βλέπετε δεξιά τους δύο θρακιώτες παράγοντες (ο Καραβασίλης μιλάει στο τηλέφωνο), οι οποίοι βρίσκονταν λίγες σειρές πίσω από το σημείο όπου κάθισαν ο ξανθιώτης πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης και οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών Αλέξης Τσίπρας και Αχμέτ Νταβούτογλου.

Μαζί με τους βρίσκονται, δίπλα τους, οι Αργύρης Βούλγαρης και Βαγγέλης Μαζαράκης, προέδρους των ΕΠΣ Χαλκιδικής και Κεφαληνίας αντίστοιχα, που τυγχάνουν επίσης μέλη και μάλιστα σε υψηλόβαθμες θέσεις του νυν διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.