ΕΠΣ Έβρου: Πέτυχε γκολ τα αποδυτήρια αλλά τα… «χρειάστηκε» στο τέλος ο Έβρος Σουφλίου

Αν και ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα ο Έβρος Σουφλίου να πάρει την πρόκριση απέναντι στην νεοφώτιστη ΠΑΕ Πενταλόφου, σε αγώνα που φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Ορεστιάδα για το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου.

Έτσι, το Σουφλί έμεινε η μόνη ομάδα της Γ’ Εθνικής που συνεχίζει στον θεσμό, καθώς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης την ίδια ώρα αποκλειόταν στα πέναλτι από την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου. Πάντως, είναι αλήθεια ότι τα χρειάστηκε αρκετά, καθώς στο τέλος η ΠΑΕ Πενταλόφου έχασε πέναλτι, με το οποίο θα έστελνε το ματς στην παράταση.

Οπως επισημαίνει το radioevros, η ομάδα του Στόγιαν Ουζούνοφ παρατάχθηκε χωρίς πολλές αλλαγές σε σχέση με τους αγώνες του πρωταθλήματος και φάνηκε να καθαρίζει από νωρίς το ματς. Ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια  πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα με σουτ του Μερτίκα, ενώ ο Λίτσιος στο 28΄έκανε το 0-2, δείχνοντας ότι θα έπαιρνε μια εύκολη πρόκριση.

Παρόλα αυτά, η ΠΑΕ Πενταλόφου δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ανέβασε απόδοση, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μείωσε το σκορ σε 2-1 με τέρμα του Καϊσίδη μετά από κάθετη μπαλιά του Α. Χατζηαγοραστού. Μάλιστα, είχε την χρυσή ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά η μεγάλη ευκαιρία της εσχάτης των ποινών χάθηκε από τον Οικονομίδη.

Αυτός ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε στο 82΄ο Μπαρμπούδης, ωστόσο αστόχησε στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Θυμιανίδη. Ετσι ο Έβρος Σουφλίου πήρε μια δύσκολη πρόκριση, σε αγώνα που σφύριξε ο Κεσσούδης έχοντας ως βοηθούς τους Τσίκα και Χαραλαμπίδη.

Π.Α.Ε. Πενταλόφου (Μετζιδιές): Δαρβούδης, Γιαβανίδης, Βουζιανάς, Μάτσιος (46′ Θεοχαρίδης), Στεφανόπουλος, Κώστογλου (62′ Χατζηαγοράστου Χ), Οικονομίδης, Χατζηαγοράστου Α, Καϊσίδης, Νένογλου (76΄Καλαμάτας), Μπαρμπούδης

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Ουζούνοφ): Θυμιανίδης, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Λουιζίδης Χ. (46′ Κυλιτζίδης), Λίτσιος, Δραγανίδης, Χιζανασβίλι, Αλεξίου, Λίτσκας, Λουϊζίδης Θ, Μερτζίκας.