ΕΠΣ Θράκης: «Σκότωσε» την πρώην ομάδα του αλλά… τραυματίστηκε και θα λείψει ένα μήνα από τα γήπεδα ο Γιαννακίδης

Πρόσωπο του μεγάλου ντέρμπι κορυφής της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στις Δόξες του Νέου Σιδηροχωρίου και των Προσκυνητών αναδείχθηκε ο Σάκης Γιαννακίδης, σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης, που “σκότωσε” την πρώην ομάδα του και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους δύο πόντους.

Ο έμπειρος επιθετικός του Νεου Σιδηροχωρίου που έχει φαει τα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης με το κουτάλι, άνοιξε το σκορ στο 13΄και τελικά έμελε να πετύχει το γκολ που διαμόρφωσε και το τελικό αποτελεσμα, όταν σε σέντρα του Κόσιη από δεξιά και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Πουλακίδα, με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της πρώην του ομάδας, κάτω από ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Μάλιστα, σε αυτήν την φάση ο Γιαννακίδης τραυματίστηκε με θλάση και αναγκάστηκε τρία λεπτά αργότερα ξκαι συγκεκριμένα στο 16΄ να αποχωρήσει από το παιχνίδι και την θέση του να πάρει ο Τουφεξής. Σύμφωνα με τελευταίες εκτιμήσεις, η ομάδα του θα στερηθεί περίπου ένα μήνα τις πολύτιμες υπηρεσίες του και κυρίως στο ντερμπι της επόμενης αγωνιστικής με την ισόβαθμη Ελπίδα Σαπών.

Ο 29 χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τα ΤΕΠ Ξάνθης και αγωνίστηκε σε Ιασιο, Ροδίτη, ΠΑΟΚ Κοσμίου,  Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και Δόξα Προσκυνητών, ενώ είναι αρραβωνιασμένος και με την λίμπερο της Νίκης Αλεξανδρούπολης Ελένη Λυμπεροπούλου.