Ξεκινά στην Πορτογαλία η προσπάθεια της Εθνικής Νέων του Μελισσόπουλου για πρόκριση στο Euro U19!

Στην Πορτογαλία βρίσκεται η Εθνική ομάδα Νέων της Ελλάδας που υπό τις οδηγίες του Γιάννη Γκούμα θα διεκδικήσει την πρόκριση της αρχικά στην Elite round και εν συνεχεία στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 19 που θα διεξαχθεί στην Γερμανία απο τις 11 έως και τις 24 Ιουλίου.

Η Εθνική μας ομάδα με τον Ξανθιώτη μεσοεπιθετικό της Skoda Ξάνθη Ραφαήλ Μελισσόπουλο στην θέση της, μπαίνει στην μάχη του 7ου ομίλου το μεσημέρι της Τρίτης 10 Νοεμβρίου με αντίπαλο την Λιθουανία, και θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Στο άλλο ματς του ομίλου η οικοδέσποινα του ομίλου Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Λιθουανία.

Στόχος της Εθνικής μας ομάδας είναι η εξασφάλιση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων που δίνουν πρόκριση στην Elite round, και να μην χρειαστεί να μπλέξει στην μάχη της διεκδίκησης του εισιτηρίου ως καλύτερη τρίτη. Να αναφέρουμε ότι στον πρώτο γύρο των προκριματικών οι ομάδες είναι χωρισμένες σε 13 ομίλους των τεσσάρων ομάδων, απ’ όπου προκρίνονται απευθείας στην επόμενη προκριματική διαδικασία οι δύο πρώτες, ενώ η ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση απ’ όλους τους ομίλους έχει την καλύτερη συγκομιδή θα γίνει η 27η που περνά στην Elite round.

Η Εθνική μας καλείται να ξεκινήσει με το δεξί απέναντι στους Λιθουανούς για να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ την δεύτερη αγωνιστική που θα γίνει την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στις 15:00 θα αντιμετωπίσει την Μολδαβία, και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 17:00 την οικοδέσποινα Πορτογαλία.

Να θυμίσουμε την αποστολή της Εθνικής Νέων η οποία αποτελείται από τους:

ΑΣΤΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΠΑΟΚ

ΚΑΤΡΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΒΑΡΝΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΑΕΚ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΤΡΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΠΑΟΚ

ΜΑΝΘΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΡΕΓΚΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΡΑΦΑΗΛ-ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ

ΝΤΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΕΚ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, AEK

ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, FC TWENTE

ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΒΙΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΕΚ