Photos: Καρέ-καρέ η στιγμή της ένταση μεταξύ Αθανασιάδη και Πασχαλάκη στην Τούμπα!

Μια απο τις φάσεις που συζητήθηκαν στο παιχνίδι της Τούμπας πέρα απο την χορταστική ισοπαλία και τα έξι ωραία γκολ, ήταν η στιγμή της έντασης μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και κυρίως τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού Πασχαλάκη και τον επιθετικό του ΠΑΟΚ Αθανασιάδη.

Ολα έγιναν στο 87′ όταν ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού πέταξε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου και έπεσε στο έδαφος για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοληθειες, καθώς χτύπησε σε μια σύγκρουση νωρίτερα. Η κίνηση αυτή του τερματοφύλακα του Πανθρακικού εκνεύρισε τους γηπεδούχους που θεώρησαν πως κάνει θέατρο με τον Μακ να τρέχει να ζητήσει τον λόγο και να σπρώχνει μάλιστα τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού, αλλά αυτός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Πασχαλάκη ήταν ο Αθανασιάδης.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ φαίνεται να τραβάει το αυτί του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ με τον Πασχαλάκη να αντιδρά έξαλλος και να προσπαθεί να ορμίξει στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Ευτυχώς υπήρξε παρέμβαση των πιο ψύχραιμων και το επεισόδιο τελείωσε άμεσα, με τους τρείς ποδοσφαιριστές να βλέπουν την κίτρινη κάρτα έκαστως.