Έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο οι Θρακιώτες “Robo Specialists” με το ρομπότ ποδοσφαιριστή! Στον τελικό της Ολυμπιάδας Ρομποτικής!!!

Ασταμάτητοι μοιάζουν οι τρείς νεαροί Ξανθιώτες “Robo Specialists” που μετά την άνετη πρόκριση τους στους ¨16″ καλύτερους του κόσμου, έχουν καταφέρει με εντυπωσιακό τρόπο να βρίσκονται μιά ανάσα απο την κορυφή του κόσμου! Μια και σε λίγη ώρα θα αντιμετωπίσουν τους “ARAMAITEE FC” απο την Μαλαισία στον τελικό της Ολυμπιάδας Ρομποτικής στην κατηγορία “GEN II Football”.

Οι Βασίλης Κόκκινος, Αλέξης Πανταζίδης και Χάρης Παπαδάκης βλέπουν με ικανοποιήση το ρομπότ ποδοσφαιριστή που δημιούργησαν να πηγαίνει κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και να είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία φέρνοντας με σπουδαία διάκριση για το σχολείο τους αλλά και για την Ελλάδα. ΟΙ τρείς Ξανθιώτες μαθητές στην φάση των “16” επικράτησαν με 3-2 της ομάδας “Pisay Assasins¨ απο τις Φιλιππίνες, ενώ στους “8” του θεσμού κέρδισαν με 3-1 την ομάδα “SAKTI TIGERS” απο την Μαλαισία.

Στους τέσσερις της Ολυμπιάδας Ρομποτικής το ρομπότ ποδοσφαιριστής των τριών νεαρών Ξανθιωτών ήταν απολαυστικός σκοράροντας 11 γκολ απέναντι στην ομάδα “DBS” απο το Χόνγκ – Κόνγκ σε μια αναμέτρηση που έληξε 11-1. Είναι χαρακτηριστικό πως η συγκεκριμένη ομάδα απο το Χόνγκ- Κόνγκ κέρδισε στον μικρό τελικό τους Ρώσους “Hexagon” με 6-0 καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Οι τρείς Ξανθιώτες μαθητές του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους και καθηγητή πληροφορικής του 1ου Λυκείου Ξάνθης  Θανάση Μπαλαφούτη έχουν καταφέρει ήδη να πετύχουν σπουδαία πράγματα και είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν κάτι εκπληκτικό και να αναδειχθούν χρυσοί Ολυμπιανίκες Ρομποτικής, και η κορυφαίοι στον κόσμο στην συγκεκριμένη κατηγορία!