Προκρίθηκαν στους 16 καλύτερους του κόσμου οι Θρακιώτες «Robo Specialists» με το ρομπότ ποδοσφαιριστή!

Στις «16» καλύτερες ομάδες του κόσμου προκρίθηκαν εδώ και λίγη ώρα οι Ξανθιώτες πρωταθλητές Ελλάδας στην κατηγορία «GEN II Football» Robo Specialists, έχοντας μάλιστα το απόλυτο των νικών έπειτα από τέσσερα παιχνίδια.

Οι τρείς μαθητές που εκπροσωπούν το 1ο ΓΕΛ Ξάνθης και την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής, Βασίλης Κόκκινος, Αλέξης Πανταζίδης και Χάρης Παπαδάκης, ξεκίνησαν ιδανικά στον θεσμό κερδίζοντας στο πρώτο παιχνίδι την ομάδα «Maradona» από την Ινδία με 4-1, στη συνέχεια κέρδισαν με 3-2 την ομάδα «Steel Frame» από την Ρωσία, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησαν και απέναντι στην Ισπανική ομάδα «Salvauth Park», στο τελευταίο ματς οι Ξανθιώτες που είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση κέρδισαν και την ομάδα του Κατάρ «PSD RAM» με 7-3, παίρνοντας με θριαμβευτικό τρόπο την πρόκριση στις “16” καλύτερους της Ολυμπιάδας Ρομποτικής.

Το ρομπότ ποδοσφαιριστής από την Θράκη προκρίνεται έτσι ως πρώτο από τον 14ο όμιλο της διοργάνωσης, συνολικά είναι 15 όμιλοι που προκρίνονται οι 15 πρώτοι και η καλύτερη δεύτερη ομάδα. Έτσι η ομάδα από την Ξάνθη θα αναμένει με ενδιαφέρον την κλήρωση της φάσης των «16» καλύτερων ομάδων του κόσμου για να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στην συνέχεια. Που έτσι και αλλιώς από μόνη της η πρόκριση στις 16 καλύτερες του κόσμου είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΤΟΧΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ