Χάλκινο μετάλλιο για τον Χρήστο Μεταξά του Πρόμαχου Ορεστιάδας σε αγώνες στην Σόφια

Με την επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος συμμετείχε και διακρίθηκε κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο ο αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου Taekwondo w.t.f. Πρόμαχος Ορεστιάδας, Χρήστος Μεταξάς στο Διεθνές Κύπελλο TAEKWONDO SOFIA CUP 2015 στις 31 Οκτωβρίου 2015 στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Ο Μεταξάς  είναι για δεύτερη συνεχομενη χρονιά είναι μέλος του κλιμακιου της Ε.ΤΑ.Β.Ε., έχει βγει βαθμολογικά πρώτος στην κατηγορία του μετα απο τα 3 Προκριματικά πρωταθλήματα που διοργανώνει καθε χρονο η Ενωση Ταεκβοντο Βορειου Ελλαδος.

Ο Χρήστος αγωνίστηκε στην κατηγορία Παιδων 2001-2002-2003 -41 κιλά και μετά απο τρεις αγώνες ανέβηκε στο Τρίτο σκαλι του βαθρου κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

metaxas, promaxosΤο Δ.Σ.και οι δύο Προπονητες του Α.Σ.TAEKWONDO W.T.F.”ΠΡΟΜΑΧΟΣ” ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ συγχαιρουν τον ΜΕΤΑΞΑ ΧΡΗΣΤΟ για τη διάκριση αλλά και για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει και του ευχονται καλή επιτυχία για τη συμμετοχή του στην Πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων που θα συμμετέχει σε λίγες μέρες στις 14-15 Νοεμβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη.