Το pregame του αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ – Πανθρακικός (17:15, LIVE ThrakiSportS)

Με τον αγώνα  στην Τούμπα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων και συγκκριμένα του τρίτου, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανθρακικό ξεκινάει το κύπελλο Ελλάδας με τις δυο ομάδες να έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους (17:15, LIVE ThrakiSportS).

Ο Πανθρακικός και με βάση τις επιλογές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου με το κύπελλο αν και δεν έχει γίνει ακόμα κανένας αγώνας, αφού το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας με μόλις τρεις βαθμούς σε οχτώ αγώνες και την τελευταία θέση στο πρωτάθλημα δεν επιτρέπει να σκέφτεται αλλους στόχους εκτός του πρωταθλήματος. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχοντας μείνει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος αν και μόλις στην 8η αγωνιστική στοχεύει στην κατάκτηση του κυπέλλου ώστε να φέρει κάποιο τίτλο στην Τούμπα μετά από πολλά χρόνια.

Με πάρα πολλές αλλαγές θα αγωνιστεί στην Τούμπα ο Πανθρακικός, αφού απουσιάζουν από την αποστολή  οι Αθανασιάδης, Σερφά, Μεχία, Χασομέρης, Ντιγκινί, Ίγκορ, Χαβίτο, Λαδάκης και οι τραυματές Τζάνης και Μελίσσης. Αντίθετα, επιστρέφει ο Βάλτερ που ξεπέρασε το πρόβλημά του και πρέπει να αγωνιστεί ώστε να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Πανθρακικού βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Παπαχρήστος, Ζδράβος, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Γαβριηλίδης, Ηλιάδης, Ψάλτης, Σέτι, Μπαϊκαρά, Ροτζέριο, Βάλτερ, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλος, Νικόλτσης.

Με νέα πρόσωπα και χωρίς τον τραυματία Μπερμπάτοφ όπως και στον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος ανάμεσα στις δυο ομάδες σε δυο εβδομαδες θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανθρακικό. Ο  Ίγκορ Τούντορ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τσίμιροτ, τους Κωνσταντινίδη, Κίτσιου, Μυστακίδη, Λέοβατς και Μπερμπάτοφ που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα. Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι Γλύκος, Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Γκολάσα, Χαρίσης, Σάμπο, Τζιόλης, Κ. Σαββίδης, Αντόνις, Μακ, Κοροβέσης, Κλάους, Πέλκας, Ζάιρο, Ροντρίγκες.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) με βοηθούς τους Ευθυμιάδη (Πιερίας), Γκάγκα (Λάρισας) με τέταρτο διαιτητή τον Τζήλο (Λάρισας). Το άλλο παιχνίδι του ομίλου θα γίνει την Πέμπτη στον Βόλο ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και τον ΑΟ Χανίων.