Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους 6ους ορεινούς αγώνες άλσους Νυμφαίας

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθούν οι 6οι αγώνες ορεινού τρεξίματος άλσους Νυμφαίας στην Κομοτηνή, ενώ ξεκίνησαν και οι εγγραφές στους αγώνες.

Όπως κάθε χρόνο, θα λάβουν χώρα:

1. Το “Παιδικό Μονοπάτι Άλσους Νυμφαίας”. Η απόστασή του θα εινα 800 μέτρα και θα μπορέσουν να συμμετάσχουν 100 παιδιά ηλικίας 5 – 12 ετών. Κόστος συμμετοχής δε θα υπάρχει και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητα ανάλογα με το χρόνο εγγραφής του κάθε παιδιού. Φυσικά θα μπορέσουν να τρέξουν όσα παιδιά θελήσουν, αλλά τις παροχές που θα εξασφαλίσει η διοργάνωση, θα τις λάβουν οι πρώτοι 100 που θα κάνουν εγγραφή. Το γεγονός δεν εχει αγωνιστικό χαρακτήρα και όλα τα παιδιά θα λάβουν τις ίδιες παροχές ανεξαρτήτως σειράς τερματισμού.

2. Το “Λαϊκό Μονοπάτι Άλσους Νυμφαίας”. Η απόστασή του είναι 8 χλμ με θετική υψομετρική διαφορά 400 μέτρα και πάνω από το 95% της διαδρομής αποτελείται απο δασικά μονοπάτια. Το χρονικό όριο τερματισμού από φέτος μειώνεται απο τις 2 ώρες στη 1 ώρα και 45 λεπτά. Περιοριςμός στον αριθμό συμμετεχόντων δεν υπάρχει, θα συμμετάσχουν όλοι όσοι τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα δήλωσης συμμετοχής.

3. Ο “Ημιμαραθώνιος Οχυρού Νυμφαίας”. Η αποστασή του είναι 25 χλμ με θετική υψομετρική διαφορά 1.500 μέτρα και πάνω απο το 95% της διαδρομής αποτελείται από δασικά και ορεινά μονοπάτια. Το χρονικό όριο τερματιςμού είναι οι 5 ώρες, με ενδιάμεςο χρονικό όριο – “κόφτη” στο 16ο χλμ όπου ειναι η έξοδος του δοκιμαςτηρίου και ο τρίτος σταθμός τροφοδοςίας. Περιοριςμός στον αριθμό συμμετεχόντων δεν υπάρχει, θα συμμετάσχουν όλοι όσοι τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα δήλωσης συμμετοχής.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας www.spartakos-rodopis.gr, για τους 6ους Ορεινούς Αγώνες άλσους Νυμφαίας στην Κομοτηνή. Τελευταία ημερομηνία εγγραφών και οικονομικής τακτοποίησης των συμμετοχών είναι η Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015.