Photos: Το επίσημο δείπνο της ΕΠΟ μετά το ματς της Εθνικής Ελπίδων και η βράβευση Γκιρτζίκη σε… Πιαλόγλου και Πανίδη

Δείπνο παρέθεσε σε γνωστή ταβέρνα της Ξάνθης η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο πρόεδρος της Γιώργος Γκριρτζίκης, αμέσως μετά το πέρας της αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων με την Πορτογαλία, ενώ ακολούθησαν και ανταλλαγές δώρων μεταξύ ΕΠΟ, ΕΠΣ Ξάνθης, Skoda Ξάνθη, του εκπροσώπου των Πορτογάλων και του Λιθουανού παρατηρητή.

Παρόντες στο δείπνο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκτός από τον πρόεδρο Γ. Γκιρτζίκη ήταν ο Ταμίας της ΕΠΟ και πρόδρος της ΕΠΣ Έβρου Βασίλης Καραβασίλης, το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας κ. Παππάς. Καλεσμένοι ήταν εκπρόσωπος της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο Λιθουανός παρατηρητής αγώνα, ο Πρόεδρος της Skoda Ξάνθη Άρης  Πιαλόγλου καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης.

Μετά την ολοκλήρωση του δείπνου οι πλευρές αντάλλαξαν δώρα και ευχήθηκαν η μία στην άλλη καλή συνέχεια. Αίσθηση προκάλεσε ιδιαίτερα η βράβευση από πλευράς Γκιρτζίκη του προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη (καθώς υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους υπήρξαν αντίπαλοι στις εκλογές, στις αρχές του χρόνου) για την άψογη διοργάνωση από πλευράς της Τοπικής Ένωσης του αγώνα της Εθνικής Ελπίδων.

Επίσης, παρά τις παλιότερες ανακοινώσεις που υπήρχαν από την πλευρά του Χρήστου Πανόπουλου σε βάρος της ΕΠΟ αλλά και του Γκιρτζίκη προσωπικά, ο τελευταίος βράβευσε και την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη στο πρόσωπο του προέδρου της Άρη Πιαλόγλου (που υπενθυμίζεται ότι διαδέχθηκε τον Γκιρτζίκη στον συγκεκριμένο θώκο), για την φιλοξενία της Εθνικής Ελπίδων στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων αλλά και στο «Σαλέ».

Δείτε τις φωτογραφίες…