LIVE η Γ’ Εθνική: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Εορδαϊκός και Έβρος Σουφλίου – ΑΠΕ Λαγκαδά

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες  Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Εορδαϊκός και Έβρος Σουφλίου – ΑΠΕ Λαγκαδά γα την 4η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, που διεξάγονται στα Δημοτικά Στάδια «Φώτης Κοσμάς» και Ορεστιάδας, αντίστοιχα.

Καλησπέρα! Με τα παιχνίδια της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τις δυο ομάδες του Έβρου να αγωνίζονται εντός έδρας, ο Εθνικός φιλοξενώντας τον Εορδαϊκό στην Αλεξανδρούπολη και ο Έβρος Σουφλίου την ΑΠΕ Λαγκαδά στην Ορεστιάδα.

Ωρα 15:20  Πέραν των παιχνιδιών των ομάδων του Έβρου, ξεχωρίζει αναμφισβήτητα το παιχνίδι της Δράμας μεταξύ της Δόξας και του Νέστου Χρυσούπολης, οπού υπάρχει και έντονο Θρακιώτικο χρώμα με αρκετούς Θρακιώτες ποδοσφαιριστές και στις δύο ομάδες.

Ωρα 15:23  Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά το μεγάλο διπλό στην Κρύα Βρύση επί του τοπικού Απόλλωνα υποδέχεται τον Εορδαϊκό στο “Φώτης Κοσμάς” και θέλει να κάνει το δύο στα δύο στην έδρα του.

Ωρα 15:26  Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης με δύο νίκες σε τρία παιχνίδια θέλει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσει την καλη ψυχολογία και να εκαμεταλευτεί τον παράγοντα έδρα.

Ωρα 15:28  Ωστόσο έχει απέναντι του μια ομάδα που επίσης έχει ξεκινήσει πολύ καλά, βρίσκεται πιο πάνω του στην βαθμολογία και παραμένει αήττητη μετά απο τρία παιχνίδια με επτά βαθμούς (2 νίκες, 1 ισοπαλία) δείχνοντας ότι θα αποτελέσει “σκληρό καρύδι” στην μάχη της παραονής στην κατηγορία.

Ωρα 15:31  Στην Ορεστιάδα ο “ξενιτεμένος” Έβρος Σουφλίου υποδέχεται την ΑΠΕ Λαγκαδά και θέλει απέναντι στους νεοφώτιστους να πετύχει και δεύτερη εντός έδρας νίκη.

Ωρα 15:35  Η ομάδα του Σουφλίου προέρχεται απο την ήττα στο Αγιονέρι απέναντι στον τοπικό Εθνικό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Με μία νίκη, έχει όλους κι όλους τρεις βαθμούς, αυτούς της μοναδικής του νίκης στην Ορεστιάδα.

Ωρα 15:38  Η ομάδα του Λαγκαδά προέρχεται απο την εντός έδρας ήττα απο την Δόξα Δραμάς και μετά απο τρείς αγωνιστικές έχει επίσης συγκομιδή 3 βαθμούς, όσους έχει δηλαδή και η ομάδα του Σουφλίου.

Ωρα 15:43 Η αγωνιστική πέρα απο τα παιχνίδια των δύο ομάδων της Θράκης και το ντέρμπι της Δράμας, οπού θα υπάρχει επίσης ενημέρωνση, μεταξύ της Δόξας και του Νέστου Χρυσούπολης περιλαμβάνει επίσης και τα παιχνίδια Καβάλα – Απόλλων Κρύας Βρύσης, Άρης Θεσσαλονίκης – Ηρακλής Αμπελοκήπων, Εθνικός Σερρών – Καμπανιακός, Κοζάνη – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και  Απόλλων Καλαμαριάς – Θύελλα Φιλώτα.

Ωρα 15:47  Ίδια εντεκάδα με το παιχνίδι με τη νΚρύα Βρύση επέλεξε ο Κώστας Βουρδόγλου που ξεκινά με τους Συριτούδη, Θάνο, Τσαμουρλίδη, Παρασκευά, Μπαρμπαγιάννη, Τσορμπατζίδη, Πελτέκη, Τορομανίδη, Ερκάν, Τσέκο και Γωνιάδης

Ωρα 15:50 Για τον Εορδαϊκό ο Κουλίδης ξεκινά με τους Περπερίδη, Πασχαλίδη, Συμεωνίδη, Λιάμη, Σαβρίδη, Αμαραντίδη, Σερσέμη, Μπίκο, Γιόνδη, Ιωαννίδη και Μαυροματίδης

Ωρα 15:55 Με μία αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι στο Αγιονέρι(Μερτίκας αντί Αβογιάν) παρατάσει την ομάδα του Έβρου Σουφλίου ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης που ξεκινά με τους Θυμιανίδη, Μπάμνιο, Φραγκούλη, Χατζάκο, Λειβαδιώτη, Χιζανασβίλι, Μερτίκα, Δραγανίδη, Λίτσκα, Εμρέ και Ζιγκερίδη

Ωρα 16:01 Έναρξη του αγώνα στην Ορεστιάδα. Έβρος Σουφλίου – ΑΠΕ Λαγκάδα

Ωρα 16:02 Έναρξη του αγώνα στην Αλεξανδρούπολη. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Εορδαϊκός

Ωρα 16:03 Σέντρα είχαμε σε όλα τα παιχνίδια του πρώτου ομίλου.

Ωρα 16:10 Καθώς οδεύουμε στην συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου σε όλα τα παιχνίδια στον πρώτο όμιλο της Γ΄Εθνικής σκορ έχουμε μόνο στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη να έχει ανοίξει το σκορ με τέρμα του Καπνίδη.

Ωρα 16:17 Πρώτο τέταρτο στα παιχνίδια των δύο ομάδων της Θράκης, στην Ορεστιάδα ο Έβρος έχει μπει πιο επιθετικά και ψάχνει το πρώτο γκολ, ενώ στην Αλεξανδρούπολη το παιχνίδι είναι μοιρασμένο με εκατέρωθεν στιγμές για τις δύο ομάδες.

Ωρα 16:18 Καθαρίζει απο νωρίς το παιχνίδι ο Άρης στην Θεσσαλονίκη που πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα με τον Παυλίδη

Ωρα 16:23 Ανεβάζει ρυθμό ο Έβρους που αγγίζει το γκολ με εκτέλεση φάουλ του Φραγκούλη, με το μηδέν ωστόσο να παραμένει

Ωρα 16:25 Μεγάλη φάση για τον Εθνικό με τον γκολκίπερ του Εορδαϊκού Περπερίδη να κερδίζει εις διπλούν τον Γωνιάδη σε μια πολύ καλή διπλή στιγμή για τον Εθνικό.

Ωρα 16:28 Ανοίγει το σκορ στην Δράμα ο Νέστος Χρυσούπολης με σκόρερ τον πρώην μέσο της Skoda Ξάνθη Λάζαρο Γκατζολάρι, εντυπωσιακό ξεκίνημα για την ομάδα της Χρυσούπολης.

Ωρα 16:31 Ιδανικά έχουν ξεκινήσει τα πράγματα για το Νέστο στην Δράμα, καθώς συνεχίζουν με δέκα οι γηπεδούχοι με τον Ντουτσαρίδη να βλέπει την κόκκινη κάρτα.

Ωρα 16:35 Έχουμε ξεπεράσει την μισή ώρα στα παιχνίδια των δύο ομάδων της Θράκης χωρίς να έχει σημειωθεί κάποιο τέρμα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια σκορ έχουμε μόνο στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη να προηγείται με 2-0 του Ηρακλή Αμπελοκήπων και στην Δράμα οπού ο Νέστος προηγείται επι της Δόξας με 1-0.

Ωρα 16:39 Τρία μαζεμένα γκολ σε παιχνίδια του πρώτου ομίλου, στην Θεσσαλονίκη ο Άρης κάνει τρία τα τέρματα του με γκολ του Ξανθιώτη Πασχάλη Μελισσά, ενώ άνοιξαν το σκορ σε Καβάλα και Σέρρες οι γηπεδούχοι. Στην Καβάλα ο ΑΟΚ κάνει το 1-0 κόντρα στον Απόλλων Κρύας Βρύσης ενώ στις Σέρρες ο Εθνικός ανοίγει το σκορ απέναντι στον Καμπανιακό με τέρμα του Νικολίτσα.

Ωρα 16:42 Παρότι με παίκτη λιγότερο η Δόξα καταφέρνει να ισοφαρίσει το Νέστο με σκόρερ τον Γαϊδαρτζή.

Ωρα 16:47 Τέλος πρώτου μέρους στην Αλεξανδρούπολη. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Εορδαϊκός  0-0

Ωρα 16:48 Τέλος πρώτου μέρους στην Ορεστιάδα. Έβρος Σουφλίου – ΑΠΕ Λαγκάδα 0-0

Ωρα 16:53 Τέλος πρώτου μέρους στα παιχνίδια του πρώτου ομίλου σκορ έχουμε σε όλα τα παιχνίδια εκτός απο αυτά των δύο ομάδων της Θράκης αλλά καυ τυτό της Κοζάνης με το Βυζάντιο. Πιο συγεκριμένα έχουμε: Άρης Θεσσαλονίκης – Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-0, Καβάλα – Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-0, Δόξα Δράμας – Νέστος Χρυσούπολης 1-1, Απόλλων Καλαμαριάς – Θύελλα Φιλώτα 1-0 και Εθνικός Σερρών – Καμπανιάκος 1-0.

Ωρα 17:03 Έναρξη του δεύτερου μέρους στα παιχνίδια του πρώτου ομίλου.

Ωρα 17:10  Στα πρώτα λεπτά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στα δύο παιχνίδια των ομάδων του Έβρου.

Ωρα 17:18  Ανοίγει το σκορ και στο μόνο άλλο παιχνίδι, πλην των ομάδων του Έβρου, όπου υπήρχε μέχρι τώρα λευκή ισοπαλία. Κοζάνη – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 1-0

Ωρα 17:26 Στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός έχει την άκαρπη υπεροχή σε ένα παιχνίδι όπου όποιος σκοράρει θα πάρει και την νίκη.

Ωρα 17:32 Στην Δράμα η Δόξα κάνει την ανατροπή, προηγείται πλεον 2-1 με τον Κουμπρόγλου του Νέστου Χρυσούπολης, με τις δυο ομάδες να παίζουν από 10 πάιχτες αφού στο 66′ αποβλήθηκε για τον Νέστο ο ξανθιωτης Μπουλγκούρας

Ωρα 17:37 Στην Ορεστιάδα 10 λεπτά πριν την συμπλήρωση του αγώνα το παιχνίδι είναι πολύ μέτριο και δύσκολα όπως παίζουν οι δυο ομάδες κάτι θα αλλάξει.

Ωρα 17:40 Τα αποτελέσματα 10 λεπτά πριν το τέλος των αγώνων: ΑΟ Καβάλα-Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-0 Εθνικός Αλεξ.-Εορδαϊκός 0-0 Άρης-Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-0 Εθνικός Σερρών-Καμπανιακός 1-0 Κοζάνη-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 1-0 Έβρος Σουφλίου-ΑΠΕ Λαγκαδά 0-0 Απόλλων Καλαμαριάς-Θύελλα Φιλώτα 1-0 Δόξα Δράμας-Νέστος Χρυσούπολης 2-1

Ωρα 17:45 Στην Δράμα o Nέστος απαντά γρήγορα με τον Αντώνη Ζγκούρι και κάνει το 2-2 σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, ενώ στην Καβάλα ο ΑΟΚ κάνει το 2-0 με την Κρύα Βρύση

Ωρα 17:46 Στις καθυστερήσεις σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη τίποτα δε φαίνεται ότι θα αλλάξει.

Ωρα 17:49 Τέλος αγώνα στην Ορεστιάδα ο Έβρος Σουφλίου δεν μπόρεσε να πετύχει την νίκη απέναντι στον νεοφώτιστο Λαγκαδα, έμεινε στο 0-0 και πλεον έφτασε στους 4 βαθμούς όπως και η ΑΠΕΛ.

Ωρα 17:51 Τέλος αγώνα και στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός και ο Εορδαικός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, ενώ και οι δυο ομάδες έφτασαν τους 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα