Α2 Χάντμπολ: Ήττα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την Ασπίδα Ξάνθης

Με εντός έδρας ήττα από την Δράμα ‘86 ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας της πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Χάντμπολ.

Η ομάδα της Ξάνθης με πολλές απουσίες και αρκετά προβλήματα, δεν έπιασε καλή απόδοση γνρίζοντας μοιραία την ήττα από τους Δραμινούς. Οι Ξανθιώτες που περιμένουν πως και πως την πρεμιέρα του πρωταθλήματος προσπαθούν να μείνουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Πυλαία, αν και οι πληροφορίες που έρχονται από την Ομοσπονδία δεν μπορούν να αφήνουν την Ξανθιώτικη ομάδα αδιάφορη καθώς με ένσταση που κατέθεσε η ομάδα του Κιλκίς κυνηγά την τιμωρία και αφαίρεση 3 βαθμών από Ασπίδα Ξάνθης, Δία Πολίχνης και Άρη Θεσσαλονίκης καθώς δεν έχουν τμήματα υποδομής.

Παρότι στην τελευταία Γενική Συνέλευση είχε αποφασιστεί οι συγκεκριμένες ομάδες να τιμωρηθούν απλά με πρόστιμα και όχι αφαίρεση βαθμών, μετά την ένσταση του Κιλκίς έπεσε ξανά στο τραπέζι το συγκεκριμένο ζήτημα που φέρνει μεγάλη αγωνία στον Ξανθιώτικο σύλλογο καθώς με μια αφαίρεση βαθμών θα μπεί ακόμη μεγαλύτερο εμπόδιο στην μάχη της παραμονής.

Ωστόσο ο προπονητής της ομάδας Θόδωρος Βαφειάδης προσπαθεί να αποφορτίσει τους παίκτες του από το συγκεκριμένο ζήτημα ζητώντας τους συγκέντρωση για την πρεμιέρα με την Πυλαία στην Μίκρα την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 18:00 το απόγευμα.