Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ που πήγε στην Κρύα Βρύση και… έφερε γούρι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Ανάμεσα στους εκατοντάδες θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης και παρακολούθησαν την Κυριακή την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την 3η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής ήταν και ένας από τους τέσσερις υποψήφιους προέδρους της ΝΔ.

tzitzikostas-ethnikosΟ λόγος για τον Απόστολο Τζιτζικώστα, που έκανε εκείνη την ημέρα περιοδεία στο Νομό Πέλλας και δεν έχασε την ευκαιρία, καθότι και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, να κάνει μια περατζάδα από το γήπεδο ώστε να δει (και κυρίως να τον δει) κόσμος.

Μάλιστα, ο Τζιτζικώστας έφτασε στο γήπεδο αφού είχε ξεκινήσει το παιχνίδι, κλασικό κόλπο των πολιτικών ώστε να γίνει αισθητή από τους πάντες η παρουσία τους στο γήπεδο καθώς περπατούν μπροστά από την εξέδρα μέχρι να φτάσουν στην θέση τους στα επίσημα.

Ωστόσο, κάθε άλλο παρά γούρι έφερε στην γηπεδούχο ομάδα της ευρύτερης εκλογικής του περιφέρειας. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κέρδισε με 3-1 μέσα στην Κρύα Βρύση και έφτασε τους έξι βαθμούς, αφήνοντας στα… κρύα του λουτρού την Κρύα Βρύση.

 width=Ο Τζιτζικώστας έχει και στο παρελθόν δείξει ενδιαφέρον να προβληθεί μέσω του ποδοσφαίρου, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τις άριστες σχέσεις του με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτη της ΣΕΚΑΠ Ιβάν Σαββίδη, μαζί με τον οποίο είχαν φωτογραφηθεί με τον Μισέλ Πλατινί στην Τούμπα (φωτό αριστερά).

Επειδή λογικά ο Τζιτζικώστας θα έρθει και στον Έβρο στο πλαίσιο της περιοδείας του για τις αρχαιρεσίες της 22ας Νοεμβρίου για την ανάδειξη νέου αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία, μην ξεχάσει ο έφορος του ποδοσφαιρικού Εθνικού Νίκος Παπαδόπουλος να του κάνει το τραπέζι.

Και φυσικά να τον προσκαλέσει στο Φώτης Κοσμάς, αν παίζει η ομάδα τότε εντός έδρας, τόσο γουρλής που αποδείχθηκε…