Με ελευθερη είσοδο και τηλεοπτική κάλυψη το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων στα Πηγάδια

Την δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο των Πηγαδίων και να συμπαρασταθούν στις προσπάθειες των διεθνών μας της Εθνικής Ελπίδων στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Πορτογαλία δίνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που όρισε να μην υπάρχει οικονομικό αντίτιμο για όσους επιλέξουν να βρεθούν στο γήπεδο.

Η αναμέτρηση της Εθνικής με τους Πορτογάλους που είναι προγραμματισμένη για αυτήν την Τρίτη (13 Οκτωβρίου) στις 18:30 το απόγευμα. Θα έχει ελεύθερη είσοδο ενώ ήδη η ΕΠΟ έχει στείλει ανοιχτή πρόσκληση μέσω της ΕΠΣ Ξάνθης σε όλα τα σωματεία της Ένωσης, σε αντρικά και παιδικά τμήματα, ώστε το γήπεδο να είναι κατάμεστο και ο κόσμος να γίνει ο 12ος παίκτης που θα βοηθήσει τους παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη να οδηγήσουν την Εθνική μας σε μια σημαντική νίκη απέναντι στους Ίβηρες.

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως το ματς θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη απο την ΕΡΤ3, για όλους τους φίλους της Εθνικής ανα την χώρα για να δουν αυτή την σημαντική αναμέτρηση και μάλιστα από ελεύθερο και όχι συνδρομητικό κανάλι. Μάλιστα, όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας και στην Πορτογαλία. Το συγκεκριμένο ματς αποτελεί αναμφίβολα και ένα μεγάλο στοίχημα για τον κόσμο της Ξάνθης που του δίνεται η ευκαιρία να δείξει την αγάπη του για την Εθνική ομάδα.