ΕΣΠΕΘΡ: Νίκη- πρόκριση της Βύσσας στην Ορεστιάδα για το Κυπέλλο, και αναχώρηση για διεθνές τουρνουά στην Τουρκία!

Με εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 3-0 σετ πήρε την πρόκριση για την Β΄ φάση του Κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΠΕ Θράκης η Νέα  Βύσσα, μέσα στην έδρα της Ορεστιάδας και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Έβρο Σουφλίου.

Η ομάδα της Βύσσας αμέσως μετά την πρόκριση της ταξίδεψε το μεσημέρι της Παρασκευή για την Αδριανούπολη οπουθα μετέχει στο τριήμερο διεθνές τουρνου που διεξάγεται στην πόλη της Τουρκίας με την συμμετοχή των Ζασλόν απο την Σερβία, την Τσιαρσισπορ της Αδριανούπολης και τον Άθλο Ορεστιάδας. Το πρώτο παιχνίδι για τα κορίτσια της Βύσσας είναι την Παρασκευή στις 21:00 απέναντι στην ομάδα της Σερβίας, το δεύτερο το Σάββατο στις 13:00 απέναντι στην Τουρκική ομάδα, και το πρόγραμμα της κλείνει την Κυριακή επίσης στις 13:00 απέναντι στον Άθλο Ορεστιάδας.

Όσον αφορά το Κύπελλο τώρα μετά την εκτός έδρας νίκη στην Ορεστιάδα απέναντι στον ΑΟ η ομάδα της Νέας Βύσσας στην Β’ φάση του Κυπέλλου θα υποδεχτεί είτε στις 17 είτε στις 18 το Σουφλί. Στο άλλο παιχνίδι θα αναμετρηθούν ο Μάιστρος με τον Ερμή Δράμας και οι νικητές μπουν με την Νίκη Αλεξανδρούπολης στην κληρωτίδα για την επόμενη φάση του κυπέλλου.