ΕΠΣ Έβρου: Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση της γ’ φάσης του κυπέλλου στο νότιο όμιλο! Την Δευτέρα η κλήρωση για τον βορρά…

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη η κλήρωση της τρίτης φάσης του τοπικού ερασιτεχνικού κυπέλλου ως προς τον νότιο όμιλο.

Όπως έγινε και στις δύο πρώτες φάσεις, όπου μετείχαν ομάδες μόνο της Β’ Κατηγορίες, υπάρχει διαχωρισμός με γεωγραφικά κριτήρια σε βορρά και νότο, προφανώς ξκαι κυρίως για συγκοινωνιακούς λόγους.

Στην τρίτη φάση μπαίνουν πλέον στην κληρωτίδα και οι ομάδες της Α’ ΕΠΣ Έβρου αλλά και οι δύο της Γ’ Εθνικής, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Έβρος Σουφλίου. Ωστόσο τοποθετούνται σε διαφορετικούς ομίλους, ο πρώτος στο νότο και ο άλλος στον βορρά.

Μετά και την κλήρωση για τον νότιο όμιλο, ο Εθνικός θα κληθεί να παίξει εκτός έδρας με την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου. Η κλήρωση για τον Έβρο Σουφλίου και γενικά για τον βόρειο όμιλο θα γίνει στις 7.00 το απόγευμα της Δευτέρας στο ξενοδοχείο Βιέννη της Ορεστιάδας.

Συνοπτικά, τα ζευγάρια που ανέδειξε η κληρωτίδα τη ΕΠΣ Έβρου για την τρίτη φάση του νοτίου ομίλου του κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου (τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν στις 18 Νοεμβρίου, ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης πέρασε χωρίς αγώνα λόγω της αποχώρησης της Καππαδοκίας):

ΑΕ Νέας Χιλής – ΠΑΕ Νίψα
Νίκη Απαλού – Θράκη Φερών
Ενωση Ανθειας Αρίστεινου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Ατρόμητος Άβαντα – Ποντιακός Αλεξανδρούπολης
Άλεξ – ΑΟ Μαΐστρος