Ικανοποιητικές εμφανίσεις από το πινγκ πονγκ του Εθνικού στο Μέτσοβο

Ικανοποιητικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι τέσσερις νεαροί αθλητές και οι αθλήτριες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο τουρνουά πινγκ πονγκ του Μετσόβου.

Η ομάδα του Έβρου εκπροσωπήθηκε στην διοργάνωση από τον Ανδρέα Καραφύλλη στους παίδες, την Θεοδώρα Βασιλειάδου στις κορασίδες και τους Νικηφόρο Μύρο και Κίμωνα Μήτκα στους παμπαίδες.

Ο 14χρονος Ανδρέας  Καραφύλλης σημείωσε αρχικά δύο νίκες, αλλά στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Κορδούτη, Νο12 πανελληνίως, ηττήθηκε με 3-2. Πέρασε πάντως από τον όμιλο αλλά έπεσε επάνω στο Νο4 στην χώρα και φαβορί των αγώνων, με αποτέλεσμα να ηττηθεί και να στερηθεί ένα μετάλλιο, αγωνιζόμενος στην συνέχεια σε αγώνες κατάταξης!

Η Θεοδώρα Βασιλειάδου, γνωστή συλλέκτρια μεταλλίων, σημείωσε αρκετά νικηφόρα αποτελέσματα και πέρασε από τον όμιλο της σαν πρώτη κερδίζοντας τρία παιχνίδια, ανάμεσα στα οποία και αυτό με αντίπαλο την Ηλιοπούλου, φαβορί του τουρνουά. Ωστόσο στα νοκ άουτ πραγματοποίησε μη αναμενόμενη ήττα και στερήθηκε και αυτή κάτι καλύτερο.

Στην κατηγορία των παμπαίδων ο Μήτκας δεν μπόρεσε να ξαναφορέσει μετάλλιο όπως πέρυσι καθώς άλλαξε κατηγορία. Πραγματοποίησε όμως εξαιρετικές εμφανίσεις και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες! Ανάλογα ισχύουν και για τον Νικηφόρο Μύρο που τερμάτισε στην προνομιούχα 6η θέση και δεν γεύτηκε την χαρά του μεταλλίου για μερικούς πόντους.

“Οι επιτυχίες των αθλητών είναι καθρέφτης της σκληρής δουλειάς που γίνεται σε καθημερινή βάση στα τμήματα υποδομής του συλλόγου στη Ζαρίφειο Παιδαγωγική Ακαδημία από τον προπονητή Ανδρέα Νικολακάκη και την ομάδα του συλλόγου”, επισημαίνει δελτίο Τύπου του Εθνικού που προσθέτει ότι επόμενος σταθμός της ομάδας σε 2 εβδομάδες στο τουρνουά της Καβάλας.