Νέο βαρύ πένθος στον αθλητισμό της Θράκης…. Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Νίκογλου…

Ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην Θράκη, που προσέφεραν επί πολλά χρόνια τις υπηρεσίες τους στα κλιμάκια της Ομοσπονδίας Στίβου και πέρασαν από τα χέρια του κορυφαίου πρωταθλητές και ολυμπιονίκες, απεβίωσε την Δευτέρα σε ηλικία 65 ετών.

Ο λόγος για τον Γιώργο Νίκογλουπου  διατέλεσε για τέσσερα χρόνια (1983-1987) τεχνικός ανάπτυξης και Εθνικός προπονητής εφήβων- νεανίδων, ενώ ως προπονητής πρόσφερε τις υπηρεσίες του για πολλές δεκαετίες στην περιοχή της Θράκης και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας.

Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε εφηβική ηλικία, όταν και ασχολήθηκε ως αθλητής με το μήκος. Είχε καταγωγή από την Δράμα αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια κατοικούσε στην Κομοτηνή, την οποία θεωρούσε δεύτερη πατρίδα του.

Ήταν 65 χρονών πατέρας τεσσάρων παιδιών και για πολλά χρόνια δίδασκε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με απόσπαση, καθώς ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής στην μέση εκπαίδευση. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη (7/10) στην Κομοτηνή.

Την είδηση μετέδωσε αργά το βράδυ από την επίσημη ιστοσελίδα του ο ΣΕΓΑΣ, το διοικητικό συμβούλιο του οποίου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του…