LIVE απο το Καυτανζόγλειο: Ηρακλής – Skoda Ξάνθη 1-1 (Τελικό αποτέλεσμα)

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι απο το Καυτανζόγλειο Στάδιο οπού η Skoda Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Παρακολουθήστε ζωντανά απο το ThrakiSportS το ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για την Skoda Ξάνθη που μετά την εντός έδρας ήττα απο τον Ολυμπιακό θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, απέναντι στον Ηρακλή που δεν έχει ακόμη νίκη εντός έδρας.

Ωρα 17:40 Βροχή απο το πρωί στην Θεσσαλονίκη, με τον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου ωστόσο να είναι σε καλή κατάσταση.

Ωρα 17:44 Ψιχαλίζει αυτή την ωρά, με τον κόσμο των γηπεδούχων σιγά σιγά να προσέρχεται στο γήπεδο. Παρώντες τόσο ο πρόεδρος της Skoda Άρης Πιαλόγλου όσο και αυτός του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης,

Ωρα 17:50 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων. Για την Skoda Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους: Τσενάμο, Μπέρτο, Γουάλας, Φλίσκα, Καρυπίδη, Παπαστεριανό, Λουσέρο, Ντιμιτρόφ, Σολτάνι, Ερέα, Καπετάνο.

Ωρα 17:54 Για τον Ηρακλή ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε τους: Πέρνις, Μπουκουβάλα, Σαραμαντά, Ζιαμπάρη, Στάμου, Ρομάνο, Μακρή, Τσιλιανίδη, Λάζαρ, Πασά, Λουκίνα

Ωρα 17:59 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τριτσώνης της ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους επίσης Αθηναίους Καρατζίκα και Κουντουρέλη

Ωρα 18:03 Στον πάγκο για την Ξάνθη είναι οι Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκη, Νιέτο, Λισγάρα, Κρίστοφερ και Ράνο.

Ωρα 18:07 Για τον Ηρακλή στον πάγκο είναι οι: Χουάντερσον, Βέλλιος, Κυριακίδης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Χαντί και Ζαμπάζης

Ωρα 18:11 Βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες.

1′ Έναρξη του αγώνα

5‘ Ανούσια υπεροχή για τον Ηρακλή που κρατά την μπάλα.

7′ Πρώτη καρτά στο παιχνίδι για τον αρχηγό της Ξάνθης Κώστα Φλίσκα

14‘ Δεύτερη κίτρινη για παίκτη της Ξάνθης, με τον Ερέα να βλέπει την κίτρινη του Τριτσώνη

19′ Πρώτη κάρτα στο παιχνίδι για παίκτη του Ηρακλή με τον Ρομάνο να τιμωρείται απο τον διαιτητή της αναμέτρησης.

26′ Πρώτη αξιόλογη στιγμή στο ματς για τον Ηρακλή με το σουτ του Πασά να περνά άουτ.

28′ Μεγάλη φάση για την Ξάνθη με τον Καπετάνο να μην μπορεί να πιάσει την κεφαλιά απο πλεονεκτική θέση με τους γηπεδούχους να απομακρύνουν σε κόρνερ.

29′ Κεφαλιά Γουάλας μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Λουσέρο  αποκρουσή του Πέρνις απομακρύνουν οι αμυντικοί, και στην αντεπίθεση μακρινό σουτ του Μακρή αποκρούει με άνεση ο Τσενάμο.

35′ H βροχή δυναμώνει και αρκετός κόσμος μαζεύεται κάτω από την κεντρική κερκίδα.

41′ Ψιλοκρεμαστό σουτ του Τσιλιανίδη αποκρούει εντυπωσιακά ο Τσενάμο.

45′ Τέλος πρώτου μέρους στο Καυτανζόγλειο Ηρακλής – Skoda Ξάνθη 0-0

Ωρα 19:18 Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες

46′ Έναρξη του αγώνα για το δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές από μια πρώτη εκτίμηση.

52′ Μεγάλη φάση για την Ξάνθη με τον Καπετάνο σε σέντρα του Λουσέρο, που και πάλι δεν μπόρεσε να πιάσει καλά τη μπάλα και τους αμυντικούς να διώχνουν σε κόρνερ.

58′ Ο Βασιλακάκης είναι η πρώτη αλλαγή του Λουτσέσκου στη θέση του Καπετάνου.

62′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη! 0-1 ο Λουσέρο. Αντεπίθεση της Ξάνθης με πολλούς πάιχτες και ο Λουσέρο με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ.

67′ Διπλή αλλαγή για τον Νίκο Παπαδόπουλο. Ο Βέλλιος και Κυριακίδης στη θέση των Τσιλιανίδη, Ρομάνο.

71′ Γκολ για την Ηρακλή! 1-1 με τον Βέλλιο! Ο νεοεισερχών Βέλλιος εκμεταλλεύτηκε μπέρδεμα στην άμυνα και ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στο γάμα του Τζενάμο.

75′ Εκπληκτική προσπάθεια του Ερέα από τα δεξια απέφυγε με ντρίπλα τους αμυντικούς του Ηρακλή αλλά το σουτ του απέκρουσε δύσκολα ο Πέρνις.

80′ Εκπληκτικό γυριστό σουτ του Βέλλιου εξω από την περιοχή, και η μπάλα στο δοκάρι του Τζενάμο, τυχερή η Ξάνθη. Στη συνέχεια της φάσης φάουλ του Πασά που βλέπει την κίτρινη του Τριτσώνη,

82′ Κάρτα για τον Λάζαρ του Ηρακλή για σκληρό μαρκάρισμα στον Σολτάνι.

83′ Απίστευτα πράγματα ο Σολτάνι σαφώς εκνευρισμένος δέχεται κίτρινη για τον τρόπο διαμαρτυρίας του ενώ θα δεχτεί και δεύτερη κίτρινη καθώς προσπάθησε να επιτεθεί στον διαιτητή. Εξάλλος ο Σολτάνι με την αποβολή που παρολίγον να πιαστεί στα χέρια με τον Κασναφέρη στην προσπάθεια του τελευταίου να τον συγκρατήσει. Πολύ άσχημη εξέλιξη για τους Θρακιώτες που μένουν με παίκτη λιγότερο.

85‘ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Μπαξεβανίδη να περνά στην θέση του Ερέα.

88′ Ολοκληρώνουν τις αλλαγές τους οι δύο ομάδες. Για την Ξάνθη ο Λισγάρας περνά στο παιχνίδι στην θέση του Ντιμιτρόφ ενώ για τον Ηρακλή ο Χαντί περνά στο παιχνίδι αντί του Πασά.

90′ Πέντε λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις του αγώνα.

94‘ Κίτρινη κάρτα στον Μπέρτο.

90′ Τέλος αγώνα στο Καυτανζόγλειο, η Ξάνθη παραμένει αήττητη εκτός έδρας μετρώντας μία νίκη στο Περιστέρι και δύο ισοπαλίες στην Θεσσαλονίκη. Ηρακλής – Skoda Ξάνθη 1-1

Μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS ακολουθεί πλήρες ρεπορτάζ απο την Θεσσαλονίκη…