Πέτυχε γκολ ο Αραμπατζής σε βάρος της ΑΕΚ αλλά δεν αρκούσε για να αποτραπεί η ήττα του ΠΑΟΚ

Μπορεί το ενδιαφέρον των φιλάθλων να είχε στραφεί στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Super League στο ποδόσφαιρο, όμως ένα 24ωρο πριν είχαμε και την μεταξύ τους αναμέτρηση στο χάντμπολ για την πρεμιέρα της  Α1 Κατηγορίας.

Σε αυτό το ντέρμπι, που φιλοξενήθηκε στο κλειστό του Βύρωνα και είχε μάλιστα και απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ, η ΑΕΚ νίκησε με 30-28 τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο αγωνίστηκε και πέτυχε μάλιστα και γκολ ο Αλεξανδρουπολίτης Βαγγέλης Αραμπατζής.

Ο 19χρονος έφηβος, που μόνος του οδήγησε πέρυσι στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά πρωτίστως  στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος με την ανδρική, έμεινε και φέτος στον δικέφαλο του βορρά με υποσχετική από τον Αστέρα Αλεξανδρούπολης.

Ο Αραμπατζής αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ και όπως είναι φυσιολογικό, δεν έχει την ευκαιρία να αγωνίζεται πολύ ώρα ως βασικός, καθώς σε αυτήν την θέση ο ΠΑΟΚ διαθέτει και τον Αλέξη Αλβανό, τον κορυφαίο έλληνα παίκτη του αθλήματος τα τελευταία χρόνια, με διεθνή καριέρα στην Γερμανία.