Ματς – τελικός για Πανθρακικός και Καλλονή στα… πίσω στρώματα της βαθμολογίας της Super League

Πανθρακικός και Καλλονή θέλουν να κάνουν το απόγευμα στο ΔΑΚ Κομοτηνής ένα νέο… ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, μια και αμφότεροι βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και η ήττα μοιάζει απαγορευτική και για τους δύο.

Η ομάδα της Ροδόπης μετά από τρεις αγωνιστικές και έχοντας παίξει δύο ματς στην έδρα της με θεωρητικά βατούς αντιπάλους, παραμένει χωρίς βαθμό και μετά τον πρώτο πόντο που πήρε ο Πλατανιάς την Τρίτη, είναι η μοναδική ομάδα με μηδέν ενεργητικό.

Στην αναμέτρηση της Τετάρτης θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον Στέλιο Βενετίδη, το δίδυμο που διαδέχθηκε αυτό των Ρόκα – Αγγελόπουλου και το οποίο θα κληθεί να οδηγήσει τον Πανθρακικό στα μονοπάτια της σωτηρίας.

Ωστόσο η Καλλονή αποτελεί έναν δύσκολο αντίπαλο που επίσης καίγεται για τους βαθμούς, καθώς έχει μόλις έναν μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και σε περίπτωση που ηττηθεί, θα βρεθεί στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι έρχονται με δύο απουσίες λόγω καρτών, αλλά και ο Πανθρακικός διαθέτει τα δικά του προβλήματα, κυρίως στον επιθετικό τομέα. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για τις 18:15 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ThrakiSportS,

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ατρόμητο. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες και θέλουν να… επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Επίσης στις 18:15 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται στις 20:3ο με το μεγάλο ντέρμπι των δικεφάλων ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.