LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – ΑΕΛ Καλλονής 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στον Πανθρακικό και την ΑΕΛ Καλλονής για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα! Για τις επόμενες περίπου τρεις ώρες, μέσα από αυτήν την ανάρτηση θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη στον αγώνα – τελικό ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Καλλονή, δυο ομάδες που βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας.

Ωρα 17:53  Η αναμέτρηση αποτελεί και το επίσημο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο πάγκο, μετά το διαζύγιο με τον Χοσέ Μανουέλ Ρόκα έπειτα από τρεις αγώνες χωρίς βαθμό.

Ωρα 17:56  Ο Ελευθερόπουλος πάντως σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει στην διάθεσή του τους Ιγκορ και Τζάνη λόγω των γνωστών τραυματισμών τους.

Ωρα 17:59  Πάμε να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων. Ο Πανθρακικός ξεκινά με Αθανασιάδης, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Μεχία, Ντιγκινί, Μάρτινς, Χαβίτο, Νικόλτσης, Χασομέρης.

Ωρα 18:02  Η ενδεκάδα της Καλλονής: Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι, Κρολ, Γεωργίου, Μανούσος, Ελλακόπουλος, Μπαργκάν.

Ωρα 18:04  Ο Θαλής Θεοδωρίδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μάρκοβιτς και Βαλιού που είναι τραυματίες ενώ οι Ούκα και Κεϊτά είναι τιμωρημένοι.

Ωρα 18:07  Παράλληλα με την αναμέτρηση Πανθρακικού – Καλλονής διεξάγονται άλλα δύο παιχνίδια. Στην Τρίπολη ο Αστέρας φιλοξενεί τον επόμενο αντίπαλο του Πανθρακικού, τον Πανιώνιο. Στα Γιάννενα ο τοπικός ΠΑΣ παίζει με τον Ατρόμητο.

Ωρα 18:09  Νωρίτερα ο Παναθηναϊκός σε αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στην Λεωφόρο νίκησε με σκορ 3-0 τον Λεβαδειακό του Άκη Μάντζιου με τρία γκολ στα πρώτα 20 λεπτά!

Ωρα 18:12  Επίσημη είσοδος των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και των διαιτητών. Ο Αστέριος Φωτιάδης από τις Σέρρες είναι άρχων της αναμέτρησης, θυμίζουμε.

Ωρα 18:15  Ολα έτοιμα για το πρώτο σφύριγμα στην αναμέτρηση, ενώ αυξήθηκε σημαντικά ο κόσμος το τελευταίο τέταρτο, χωρίς όμως να ξεπερνά τα χίλια άτομα αυτή τη στιγμή.

1′ Εναρξη του αγώνα

2′ Ευκαιρία για τον Πανθρακικό με την έναρξη του ματς, όμως ο Χασομέρης δεν προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα παρά την ιδανική μπαλιά του Ποτουρίδη.

4′  Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό, ο Χαβίτο βρέθηκε μετά από ωραία συνεργασία με Ντιγκινί μέσα στην περιοχή μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα αλλά ο τελευταίος έδιωξε σε κόρνερ.

10′  Δυνατά μπήκε ο Πανθρακικός στο παιχνίδι, αλλά πέρασαν ανεκμετάλλευτες οι δύο ευκαιρίες που είχε στο πρώτο πεντάλεπτο

15′  Δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο το τελευταίο δεκάλεπτο, αφού έχει πέσει ο ρυθμός. Αξίζει όμως να αναφερθεί ότι ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε άψογη κατάσταση, παρά την βροχή, μετά τα τελευταία έργα που έγιναν

18′  Κίτρινη κάρτα στον Μπαργκάν. Αντικανονικό μαρκάρισμα του Ξανθιώτη παίκτη της Καλλονής στον Μεχία.

25′  Τίποτα το ιδιαίτερο στο διάστημα αυτό…

30′ Πρώτη ευκαιρία για την Καλλονή, μετά από τραγικότατο λάθος γύρισμα του Σερφά. Ο Μανούσος πήρε τη μπάλα, έβγαιναν τρεις έναντι δύο απέναντι στον Αθανασιάδη, ο Μανούσος τους τράβηξε όλους επάνω του, έβγαλε στον Ελλακόπουλο, αλλά ο Αθνανασιάδης τον νίκησε στο τετατέτ και έδιωξε με τα πόδια.

33′  Την ίδια ώρα στα άλλα δύο ματς έχει ανοίξει το σκορ και έχουμε ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-0 και Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 2-1

38′ Ο Ελλακόπουλος έκλεψε τη μπάλα από τον Μάρτινς, έπιασε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφτασε εύκολα στην αγκαλιά του Αθανασιάδη.

39′ Ευκαιρία από το πουθενά στον Πανθρακικό. Σέντρα του Μεχία από δεξιά, η μπάλα σκάει στην περιοχή και παίρνει περίεργη τροχιά, αναγκάζοντας τον Χογκ να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.

44′ Πιέζει ο Πανθρακικός. Φάουλ του Χαβίτο από δεξιά, ο Νικόλτσης πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Χογκ.

45′  Τέλος πρώτου ημιχρόνου, που για έβδομο ημίχρονο δεν καταφέρνει να σκοράρει. Μένουν άλλα 45 λεπτά για να τα καταφέρει και να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Πανθρακικός – Καλλονή 0-0

Ωρα 19:18  Ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο στην Κομοτηνή, χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες

46′ Εναρξη του δευτέρου μέρους

49′ Χλιαρό σουτ του Μάρτινς έξω από την περιοχή, ο Χογκ μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

52′ Ευκαιρία για Πανθρακικό. Σέντρα του Χαβίτο από δεξιά, η μπάλα περνάει απ’ όλους και ο Τσαμπούρης γυρίζει επικίνδυνα σε κόρνερ.

53′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς, πρώτη σε παίκτη του Πανθρακικού: στον Μπαϊκαρά, για μαρκάρισμα στον Γεωργίου.

57′ Σουτ του Μεχία έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χογκ.

62′ Πρώτη αλλαγή για την Καλλονή. Ο Σαμπά στη θέση του Ελλακόπουλου.

64′ Παράλληλη σέντρα του Χασομέρη από αριστερά, η μπάλα περνάει όμως από τον Χαβίτο, που δεν μπορεί να βάλει το πόδι του στην πορεία και να τη σπρώξει στα δίχτυα.

66′ Μετά από ενέργεια του Μανούσου, η μπάλα φτάνει στον Καλτσά, που πιάνει το σουτ, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.

67′ Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Νικόλτσης αφήνει τη θέση του στον Βάλτερ.

68′ Δεύτερη αλλαγή για την Καλλονή. Ο Γιορέντε στη θέση του Μπαργκάν που περνά εκτός αγωνιστικού χώρου.

74′ Κίτρινη κάρτα στον Μελίσση για θέατρο από τον διαιτητή.

80′ Κίτρινη κάρτα στον Κλαντρούμπσκι για μαρκάρισμα στον Μεχία.

83′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Καλλονή. Ο Μπουρούς στη θέση του Μανούσου.

84′ Αμέσως ακολουθεί και αλλαγή και για τον Πανθρακικό. Ο Σέτι στη θέση του Μάρτινς.

87′ Φάουλ που κερδίζει ο Χαβίτο σε καλή θέση στο ημικύκλιο της περιοχής, όμως η εκτέλεση του Ντιγκινί είναι άστοχη, λίγο πάνω από τα δοκάρια του Χογκ.

88′ Κίτρινη κάρτα στον Χογκ για καθυστέρηση στην εκτέλεση του ελεύθερου.

90′ Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων. Δύσκολο να αλλάξει το αποτέλεσμα.

90+4′  Λήξη της αναμέτρησης στην Κομοτηνή. Στο 0-0 Πανθρακικός και Καλλονή που παραμένουν χωρίς νίκη στην Super League.