Φιλική ήττα για τα κορίτσια της Ροδόπης ’87 από την ακαδημία του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων

Η γυναικεία ομάδα της Κομοτηνής αντιμετώπισε μια αξιόμαχη και φιλόδοξη νεανική ομάδα αποτελούμενη από παίκτες της ακαδημίας του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, η οποία και κέρδισε δίκαια τα κορίτσια της Ροδόπης με 5-2 σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο των Προσκυνητών.

Η ομάδα της Ροδόπης 87 συνεχίζει την προετοιμασία της και αυτό ήταν το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου απέναντι σε μια ομάδα που είχε τρεξίματα, πίεσε και είχε όμορφες φάσεις για γκολ. Χατ τρικ σημείωσε ο Σερκάν και από ένα οι Αραμπατζής και Παρασκελίδης, ενώ για τα κορίτσια της Ροδόπης σκόραρε δύο φορές η Ευαγγελία Κατσαρού.

Τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας, παρά τα λάθη έδειξαν θετικά στοιχεία και κατόρθωσαν να πετύχουν δύο τέρματα αλλά και να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ ενόψει της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών.

Η προπονήτρια της ομάδας Βίκυ Περιβολοπούλου παρά της απουσίας βασικών παικτριών της (Γιαμπούρη, Λισγάρα, Λαζαρίδου) έβγαλε τα συμπεράσματά της και δήλωσε ευχαριστημένη από τις προσπάθειες όλων των παικτριών της που πιστεύει ότι θα «δέσουν» ακόμη περισσότερο και θα γίνονται καλύτερες από φιλικό σε φιλικό μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος περί τα τέλη Οκτώβρη….

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας της Ροδόπης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Γ. Πουρλιάγκας) : Γιανίτης, Δροσίδης, Παρασκελίδης, Γιασίν, Αναστασιάδης, Κυπριώτης, Αργυρίου, Γιαγκανίδης, Μπερκέ Αραμπατζή, Σερκάν Κουμά Χασάν, Γκοτζά Χασάν Αλή. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Σακαλί Ρεμζί, Κομίτ Μουσταφά, Ομπαοϊ Ιμπραϊμ, Δεμπαλίδης, Σαραντόπουλος, Τερί Αρίφ Χασάν, Κορμά Χαλ΄λ Ερκάν, Σαδίκ Εμρέ και Σαδίκ Εραϊ.

ΡΟΔΟΠΗ ‘87 (Β. Περιβολοπούλου) : Σταυρακάρα, Γεωργαντά, Ζαχαριά, Κουφού, Κατρακάζα, Σωκράτους, Συμεωνίδη, Τερζίδου, Τσουκαλά, Πατεράκη, Κατσαρού. Στο μέρος αγωνίστηκαν και οι Βαδάση, Ψαρίδου, Περιβολοπούλου, Παπατζέλου, Τσιφοτούδη.