Κοινό καμπ επιτραπέζιας αντισφαίρισης από Εθνικό και Φάρο Αλεξανδρούπολης με συμμετοχή 30 παιδιών

Για πρώτη φορά στα χρονικά, τα δύο βασικά σωματεία πινγκ πονγκ της Αλεξανδρούπολης, ο Εθνικός και ο Φάρος, συνεργάστηκαν σε μια κοινή προετοιμασία που διήρκησε δέκα μέρες, από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Περίπου 30 παιδιά συμμετείχαν σε αυτό το “1st Alex/polis table tennis camp”, όπως ονομάστηκε.

Αυτή ήταν επίσης η πρώτη φορά που έγινε καμπ στην Αλεξανδρούπολη στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. “Ήταν κάτι πρωτοποριακό με τελικό αποτέλεσμα αθλητές και αθλήτριες να περάσουν δέκα ευχάριστες μέρες σε ένα αθλητικό κλίμα με πρωινές προπονήσεις πάνω στη φυσική τους κατάσταση και τρίωρες προπονήσεις σε αγωνιστικά τραπέζια, βελτιώνοντας την τεχνική και την τακτική τους”, επισημαίνετι σχετικό δελτίο Τύπου.

Οι προπονητές Ανδρέας Νικολακάκης και Δάφνη Δεληγιάννη από τον Εθνικό καθώς και οι Άγγελος Τζίμας και Λεωνίδας Ζαριφείδης από τον Φάρο, έδωσαν στους αθλητές τους ότι καλύτερο για να τους ετοιμάσουν σωστά για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Το καμπ ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Διατροφολόγου Ιωάννη Φουντουκίδη, όπου ενημέρωσε αθλητές και γονείς μετο πως  πρέπει να τρέφονται καθημερινά αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων.