Χωρίς Ίγκορ, Βάλτερ και Μπαϊκαρά αναχωρεί για Αγρίνιο ο Πανθρακικός

Τελικά ο Ίγκορ δεν ήταν απολύτως έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ο Ρόκα προτίμησε να τον προφυλάξει, όπως άφησε εκτός τον ανέτοιμο ακόμα Μπαικαρά αλλά και τον τραυματία Μπαλούφο.

Στην τελευταία προπόνηση στην Κομοτηνή, πριν την αναχώρηση της ομάδας το Σάββατο για το Αγρίνιο,  ο Μάνουελ Ρόκα ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα της Κυριακής, χωρίς τον αρχισκόρερ του σε αυτήν.

Το πρωινό πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και passing game, υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας, Σάκη Παντελίδη, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν, μαζί με τους προπονητές τους, ιδιαίτερα στον τομέα της αμυντικής οργάνωσης και της τακτικής, χωρισμένοι σε ομάδες, με την προπόνηση να ολοκληρώνεται με εκτέλεση φάουλ και κόρνερ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάνουελ Ρόκα ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 παικτών, που θα ταξιδέψουν το πρωί του Σαββάτου με προορισμό το Αγρίνιο, μαζί με το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα το απόγευμα του Σαββάτου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της, με προπόνηση που θα διεξαχθεί σε αθλητικό κέντρο του Αγρινίου κι έπειτα θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της πόλης, ενόψει του παιχνιδιού της 3ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16, στην έδρα του Παναιτωλικού την Κυριακή (13/03-18:15).

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Ζδράβος-Ρίζος, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Σερφά, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Παπαχρήστος, Μεχία, Ροτζέριο, Σέτι, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλος, Νικόλτσης, Χασομέρης, Χαβίτο.