Μετά τις εκλογές τα… σπουδαία για Εθνικό και Ορεστιάδα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Για μετά τις εκλογές μεταφέρθηκε η εξέταση των φανέλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του ΑΟ Ορεστιάδας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αφού λόγω φόρτου εργασίας με την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ και της Παναχαϊκής, την υπόλοιπη Football League αλλά και τον βολεϊκό Άρη, εξαντλήθηκε ο χρόνος.

Η ουσία πάντως είναι ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έπειτα από μια μαραθώνια συνεδρίασή της έκανε αποδεκτό τον φάκελο που κατέθεσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, στην οποία όπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS μετακομίζουν οι θρακιώτες Γκιρτζίκης, Μούχλιας και ίσως και Ανδρεάδης. Το ΤΑΑ Άρης  φρόντισε να συμπεριλάβει και την ασφαλιστική ενημερότητα, εξασφαλίζοντας έτσι την πολυπόθητη αδειοδότηση.

Μάλιστα, όπως προαναφέρθηκε, οι «κιτρινόμαυροι» ήταν οι τυχεροί της Volley League καθώς η Επιτροπή λόγω φόρτου εργασίας δεν εξέτασε και τους υπόλοιπους φακέλους  των ομάδων του βόλεϊ. Αυτό αναμένεται να γίνει στην επόμενη συνεδρίασή της, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, μετά τις βουλευτικές εκλογές δηλαδή και ακριβώς ένα μήνα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος.