Συνέδριο του ενιαίου ΜΓΣ Εθνικού στις 25-26 Σεπτεμβρίου

Μπορεί αντιμετωπίζει διοικητικά προβλήματα και να μην έχει κάνει απολογισμό της περασμένης σεζόν, ωστόσο γεγονός είναι το 1ο Συνέδριο του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης που θα διεξαχθεί στις 25-26 Σεπτεμβρίου στην Νομαρχεία Αλεξανδρούπολης (τις ημέρες δηλαδή πριν από το Run Greece).

Η ανακοίνωση του Εθνικού:

Αγαπητοί φίλοι του «Εθνικού»,

Σας προσκαλούμε στο 1ο συνέδριο του ΜΓΣ Εθνικού που θα διοργανωθεί 25 – 26 Σεπτεμβρίου 2015 στο νέο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης.

Πλησιάζοντας τα 90 χρόνια στον αθλητισμό ο ΜΓΣ Εθνικός γυρίζει σελίδα, δένει το παλιό με το καινούργιο, προσφέροντας προοπτική και όραμα για την νέα γενιά. Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να διατηρήσουμε την ιστορικότητα και την καινοτομία του συλλόγου, αποφασίσαμε την διοργάνωση ενός συνεδρίου.

Τα θέματα που θα αναλυθούν θα αποτελέσουν οδηγό και φάρο στη νέα εποχή. Όλα τα μέλη έχουν διανύσει πολύ δρόμο αλλά υπάρχει πάντα πολλή δουλειά για την διατήρηση και την περαιτέρω ανάπτυξη του συλλόγου. Όπως η μπάλα δεν σταματά ποτέ, επειδή υπάρχει πάντα νέο έδαφος να καλύψει, έτσι πρέπει να μην σταματά ποτέ και η αναζήτηση του νέου.

Κοιτάζουμε μπροστά για να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις για το καλό της επόμενης γενιάς. Ενεργώντας ως σύμβουλοι και καθοδηγητές, το εξειδικευμένο προσωπικό του Εθνικού προσπαθεί να διδάξει το ευ αγωνίζεσθε με την ανάληψη πρωτότυπων πρωτοβουλιών. Ευχόμαστε γόνιμες συζητήσεις και ευχαριστούμε για την δέσμευσή και την εμπιστοσύνη σας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου