ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ η κλήρωση για το πρωτάθλημα του ανδρικού πρωταθλήματος, με τη συμμετοχή τελικά 21 ομάδων (μετά την μη αποδοχή από όλους τους εμπλεκόμενους της συμμετοχής της Ένωσης Καβάλας).

Έτσι πραγματοποιήθηκε κλήρωση για το ποιος όμιλος θα έχει 11 ομάδες, με αυτόν να είναι τελικά ο 2ος όμιλος, στον οποίο θα μετέχουν και οι ομάδες της Θράκης. Πέρα από τις ομάδες της Θράκης, στον όμιλο θα μετέχουν ακόμα τρεις ομάδες της Καβάλας: ο Αστέρας, οι Πάνθηρες και ο Ηρακλής Αγ. Ιωάννη.

Όλες οι υπόλοιπες καβαλιώτικες ομάδες μαζί με όλες τις δραμινές και όλες όσες προέρχονται από το Νομό Σερρών θα συγκροτήσουν τον (δυτικό) 1ο Όμιλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας στο 2ο Όμιλο που βρίσκονται οι ομάδες της Θράκης έχει ως εξής (έχει προγραμματιστεί για τις 31 Οκτωβρίου, αρκεί ακόμα δηλαδή):

Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης – Αστέρας Καβάλας, Θύελλα Φερών – Ηρακλής Αγ. Ιωάννη Καβάλας, Φιλία Ορεστιάδας – Σπάρτακος Διδυμοτείχου, Έβρος Σουφλίου – Αίας Κομοτηνής, Αριών Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ρεπό: Πάνθηρες Καβάλας.

Στον άλλο όμιλο το πρόγραμμα της πρεμιέρας έχει ως εξής: Μακεδόνες Κρηνίδων – ΑΕ Δοξάτου, Ρούπελ Σιδηροκάστρου – Απόλλων Δράμας, Τιτάνες Δράμας – Ηράκλεια Σερρών, Παγγαίο – ΑΟ Σερρών, πανσερραϊκός – Δόξα Βώλακα.

Στο πρωτάθλημα γυναικών, η πρεμιέρα που έχει προγραμματιστεί για τον… Φεβρουάριο του 2016 έχει ως εξής: Ασπίδα Ξάνθης – Φιλία Ορεστιάδας, Αίας Κομοτηνής – Πανσερραϊκός, Πάνθηρες Καβάλας – ΑΟ Χρυσούπολης, ΓΑΣ Κομοτηνή – Αστέρας Καβάλας.