Οι δηλώσεις Λουτσέσκου και Δέλλα στην συνέντευξη Τύπου για την λευκή ισοπαλία στα Πηγάδια

Ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα της λευκής ισοπαλίας ανάμεσα σε Ξάνθη και ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε αντίθεση με τον ομόλογο του στην ΑΕΚ Τραϊανό Δέλλα που εμφανίστηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος, αν και οι δύο συμφώνησαν πως η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι.

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι όπως το χαρακτήρισε παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου που τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, καθώς οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ποιότητα. Στο πρώτο μέρος έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να αποφύγουμε τις επικίνδυνες καταστάσεις. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε στο χώρο της μεσαίας γραμμής κι ελέγξαμε το παιχνίδι περισσότερο. Πιστεύω πως ήταν δύσκολο ματς αλλά ίσως να είχαμε λίγες περισσότερες ευκαιρίες από την ΑΕΚ, ειδικότερα στο δεύτερο μέρος. Όταν λέω ευκαιρίες, εννοώ πως είχαμε καλή πίεση, παίζαμε καλύτερα μέσα στην περιοχή τους, αλλά στο τέλος του αγώνα είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, καθώς ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες».

Από την άλλη πλευρά ο Τραϊανός Δέλλας έδειξε εμφανώς προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του, αλλά και από το αποτέλεσμα αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η ΑΕΚ άφησε δύο πόντους στην Ξάνθη. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως θεωρεί ότι η διακοπή δεν συμφέρει την ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Οι δυο ομάδες είχαν διαφορετικούς στόχους στο γήπεδο, εμείς ήρθαμε για να πάρουμε την νίκη και ο αντίπαλος την ισοπαλία. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο το οποίο και πρέπει να κρατήσουμε. Μας μένει μια στεναχώρια από το αποτέλεσμα. Αλλά είναι ακόμα νωρίς, θα δουλέψουμε και θα βελτιώσουμε όλες μας τις αδυναμίες. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την δυναμική του παρουσία στο πλευρό της ομάδας».