Καμπάνα Super League στον Πανθρακικό! Χρηματικό πρόστιμο στην διοίκηση, απαγόρευση εισόδου στον Χάρη Μαυρομάτη

Με πρόστιμα για τέσσερις ΠΑΕ της Super League, άνοιξε η αυλαία της χρονιάς για την πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής, καθώς στο πλαίσιο των αναμετρήσεων της πρεμιέρας, τιμωρήθηκαν οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Καλλονή αλλά και Πανθρακικός.

Ειδικά σε σχέση με τον Πανθρακικό, η διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής θα κληθεί να πληρώσει 500 ευρώ για την συμπεριφορά του γενικού αρχηγού της ομάδας Χάρη Μαυρομάτη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Βαρύτερη ήταν η καμπάνα στον ίδιο, αφού θα κληθεί να πληρώσει 1.000 ευρώ αλλά (το σημαντικότερο) του απαγορέυτηκε η είσοδος στους  αγωνιστικούς χώρους για τις επόμενες δύο εβδομάδες – πρακτικά από το ματς του Σαββάτου με την Βέροια.

Την πιο βαριά καμπάνα δέχτηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ματς με την Ξάνθη. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 1ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Γ) ΠΑΕ Πανθρακικός, Θ.Μαυρομάτη (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΠΑΕ Πανθρακικός κ. Θ.Μαυρομάτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ την χρηματική ποινή των πεντακοσίων ευρώ. Επισης επιβάλλει στον κ.Θ. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ.
Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.
*Οι υποθέσεις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αναβλήθηκαν».