Γ’ Εθνική: Παράταση στην πρώτη της Ασπίδας λόγω… Εθνικής! Στις 24 η πρώτη με τρέξιμο…

Τέσσερις μέρες αργότερα από την αρχική ημερομηνία θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Ασπίδας Ξάνθης, που θα ξεκινήσει την προετοιμασία της την Δεύτερα 24 Αυγούστου στις 19:00 στο ΔΑΚ Ξάνθης.

Οι παίκτες της νεανικής την φετινή χρονιά Ασπίδας Ξάνθης θα συγκεντρωθούν για την έναρξη της προετοιμασίας του Ξανθιώτικου συλλόγου την Δευτέρα 24 Ιουλίου, και όχι στις 20 όπως είχε αρχικά οριστεί, λόγω των αγώνων της Εθνικής στην πόλη της Ξάνθης, και ώρα 19:00 στο γήπεδο της Ασπίδας, καθώς τις πρώτες μέρες η προπόνηση θα περιλαμβάνει κατά βάση τρέξιμο στον στίβο και χαλάρωμα σε σάουνα.

Στην πρώτη προπόνηση την καθοδήγηση της ομάδας θα έχει ο βοηθός προπονητή Γιώργος Κοττάκης, καθώς ο προπονητής της ομάδας Κώστας Ιωαννίδης λόγω υποχρεώσεων θα βρίσκεται στην Ξάνθη την Πέμπτη 27 Αυγούστου. Η ομάδα της Ξάνθης που τη φετινή χρονιά δίνει μεγάλη βάση στις υποδομές της προωθώντας αρκετά παιδιά από την Εφηβική ομάδα, ήδη έχει προχωρήσει στην ολοκλήρωση μιας μεταγραφής με την απόκτηση του Άκη Καραμπίνη ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την ολοκλήρωση ακόμη δύο παικτών που αγωνίζονται στην περιφέρεια.