Μετά τις κοινές διακοπές στη Θάσο, Λίτσκας και Φραγκούλης πάνε μαζί από τον Πανθρακικό στον Έβρο Σουφλίου

Μετά τις κοινές τους διακοπές στην Θάσο πριν ένα μήνα (από όπου και η φωτογραφία) αλλά και την κοινή πορεία τους στην ομάδα Κ20 του Πανθρακικού όλη την προηγούμενη σεζόν, ο Γιώργος Λίτσκας και ο Τάσος Φραγκούλης θα συνεχίσουν μαζί – αλλά ούτε στην Καβάλα και την Θάσο ούτε στην Ροδόπη και τον Πανθρακικό.

Αμφότεροι παίρνουν μεταγραφή για τον Έβρο Σουφλίου και θα συνεχίσουν στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας να πετύχει όσο το δυνατόν πιο σύντομα την παραμονή της στην Κατηγορία.

Λίτσκας και Φραγκούλης δεν θα μπορούσαν να ενισχύσουν άλλο την Κ20 του Πανθρακικού, λόγω του ορίου ηλικίας. Είχαν ωστόσο και οι δύο υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια με την ομάδα της Κομοτηνής, κάτι που ωστόσο δεν στάθηκε εμπόδιο στη μετακίνησή τους στον Έβρο, μάλλον με ελεύθερες μεταγραφές.

Ο Λίτσκας κατάγεται από τον Έβρο, αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει εμπειρίες και με την πρώτη ομάδα του Πανθρακικού, την προετοιμασια της οποίας είχε ακολουθήσει πέρυσι στην Πολωνία υπό τις οδηγιες του Άκης Μάντζιου. Είχε μάλιστα σκοράρει και το μοναδικό γκολ στο φιλικό με την Χάποελ Ρανανά.

Επιστρέφει στον Έβρο Σουφλίου μετά από δύο χρόνια απουσίας, καθώς ο πρώην προπονητής της ομάδας Νίκος Μπαχαρίδης είχε εισηγηθεί τη μετακίνησή του στον Πανθρακικό. Μάλιστα, αγωνίστηκε και στο φιλικό με τον Νέστο Χρυσούπολης ενώ κάνει από τις αρχές Αυγούστου προπονήσεις στο Σουφλί, αν και δεν είχε ανακοινωθεί.

Ο Τάσος Φραγκούλης κατάγεται από το Ερατεινό Καβάλας και αναμένεται να ενισχύσει την αριστερή αμυντική πτέρυγα του Έβρου Σουφλίου. O 20χρονος Φραγκούλης που το περσινό καλοκαίρι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «πράσινους» της Κομοτηνής μετά από μια εξαιρετική χρονιά στην ομάδα Κ20 του συλλόγου.  Αποχώρησε από τον Πανθρακικό μετά από έναν χρόνο, με τον νεαρό αμυντικό να αγωνίζεται στα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, και ενώ όλα έδείχναν ότι τη νέα αγωνιστική σαιζόν θα φορούσε την φανέλα του Νέστου του Κομοτηναίου προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη αφού προπονούνταν με την ομάδα η συμφωνία χάλασε.

Η μετακίνησή του δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, από τον Έβρο, αλλά θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη.   Πάντως, στο Σουφλί δεν αποκλείουν να γίνουν και άλλες κινήσεις…