Ανακοίνωσε ανανέωση με Κώστα Δαλακούρα ο Εθνικός με “μπηχτή” (;) για τον αδερφό του Ανέστη

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Άκη Δαρίδη, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προχώρησε στην ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του και με τον Κώστα Δαλακούρα, αδερφό του αρχηγού του Εθνικού Ανέστη.

“Πλέον,αποτελεί τον παλαιότερο αθλητή της ομάδας και αναπόσταστο μέλος της από το 2004. Κώστας Δαλακούρας και Εθνικός Αλεξανδρούπολης συνεχίζουν μαζί για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο”, αναφέρεται στην ανακοίνωση, που προκαλεί ωστόσο αίσθηση με αυτήν την αναφορά της περί “πλέον παλιότερου αθλητή της ομάδας” σε σχέση με την εξέλιξη της υπόθεσης ανανέωσης της συνεργασίας με τον αδερφό του Ανέστη.

 

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας είναι έτσι κι αλλιώς τρία χρόνια μεγαλύτερος από τον Ανέστη Δαλακούρα, που πρόσφατα ολοκλήρωσε της υποχρεώσεις του με την Εθνική και αποτελεί τον αρχηγό της περσινής ομάδας του Εθνικού, οπότε η αναφορά μπορεί απλά να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και να μην έχει υποσημειώσεις, μπορεί όμως και να αποτελεί μια έμμεση μορφή πίεσης προς την πλευρά του Ανέστη που φημολογήθηκε ότι προκάλεσε το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων, για να αποσπαστεί όσο πιο άμεσα γίνεται και η δικιά του υπογραφή.

“Ο 25χρονος ακραίος έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Γιώργο Γεωργιάδη και θα ξεκινάει δυναμικά τη δουλειά υπό τις οδηγίες του Σάκη Μουστακίδη για να είναι έτοιμος για το νέο πρωτάθλημα. Ο Κ. Δαλακούρας ξέρει ότι θα έχει ευκαιρίες και δηλώνει έτοιμος να δικαιώσει τις προσδοκίες του προπονητή του και της διοίκησης”, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής το ΤΑΑ Εθνικός.