ΕΠΣ Ξάνθης: Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Παύλο Μελά Κουτσού που κέρδισε μέσα στην Μάνδρα!

Ανεβάζει ρυθμούς όσο πλησιάζουμε στο ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων ο Παύλος Μελάς Κουτσού που κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι τον Ερμή Μάνδρας με 1-2, ενώ παράλληλα προχώρησε στην ολοκλήρωση ακόμη τριών μεταγραφών που τον δυναμώνουν ακόμη περισσότερο.

Όσον αφορά το παιχνίδι ο τόσο ο Πανγιώτης Καμαράκης για τον Παύλο Μελά όσο και ο Λεωνίδας Πετρίδης για τον Ερμή έβγαλαν χρήσιμα σουμαρίσματα 1,5 εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για της ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης με τον θεσμό του Κυπέλλου, με το Κουτσό να είναι πιο ουσιαστικό στις ευκαιρίες που είχε ενώ είχε και χαμένο πέναλτι. Στο πρώτο μέρος ο Παύλος Μελάς άνοιξε το σκορ με ένα υπέροχο τέρμα από τον Χρήστο Λαζαρίδη που έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και από πλάγια θέση εκτός περιοχής έπιασε ένα φανταστικό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Έρμη. Η ομάδα της Μάνδρας κατάφερε να αντιδράσει και πριν το τέλος του πρώτου μέρους ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βούλκου. Στην επανάληψη το Κουτσό ήταν καλύτερο κατάφερε να κάνει το 1-2 με σούτ του Κώστα Μιχαηλίδη μέσα από την περιοχή στο 85’, ενώ νωρίτερα είχε και χαμένο πέναλτι με τον Τσαριτσάκη.

Το σκορ λίγη σημασία έχει σε τέτοια ματς με τους προπονητές να δοκιμάζουν διάφορα σχήματα και παίκτες, ωστόσο είναι πολύ σημαντικό και χαρακτηριστικό των υψηλών φιλοδοξιών του Παύλου Μελά πως περίπου 1,5 εβδομάδα πριν την έναρξη του Κυπέλλου έδειξε απέναντι σε μια ομάδα που είναι μια κατηγορία πάνω από αυτήν πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Κουτσού προχώρησε σε ακόμη τρείς μεταγραφές δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο. Η πιο ηχηρή είναι αυτή του πρώην τερματοφύλακα της Μάνδρας και του Ορφέα Puma Ξάνθης Γιάννη Ζώη που δίνει άλλη δυναμική κάτω από τα γκολπόστ για τον Παύλο Μελά, ενώ αποκτήθηκαν επίσης ο Αντώνης Μπίρτσης που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός από τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου ομάδα της Κατερίνης, και τέλος αποκτήθηκε και ο νεαρός δεξιός χαφ Μέρτ Μπεκντές από τα Σήμαντρα Σπορ.