Τα παράπονα του Ηρακλή για την φιλοξενία της Ξάνθης και η απάντηση από την ομάδα της Θράκης

Πολλά παράπονα από την φιλοξενία της Ξάνθης είχαν οι άνθρωποι του Ηρακλή, που συνόδεψαν την αποστολή στην πόλη της Θράκης για την φιλική αναμέτρηση. Αυτό τουλάχιστον διαρρέει η σαλονικιώτικη ΠΑΕ στα μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Μάκης Σαρλής είχε έντονο διάλογο με τους ομολόγους του, καθώς δεν τηρήθηκαν οι λίστες με τα ονόματα των συνοδών η οποία παραδόθηκε από τους «κυανόλευκους» πριν από την έναρξη του αγώνα, με τους Ξανθιώτες να υποχρεώνουν άπαντες να πληρώσουν το αντίτιμο των 8 ευρώ.

Για το θέμα αυτό μάλιστα, κάποια στιγμή, ανέβηκαν και οι τόνοι (αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Θεσσαλονίκη) με τον Μ. Σαρλή, να εκφράζει τα πολλά παράπονά του, στον υπεύθυνο της Ξάνθης, Γιώργο Καζναφέρη.

Το ThrakiSportS αναζήτησε μια απάντηση από την θρακιώτικη ΠΑΕ και ο γενικός διευθυντής της Νίκος Επιτρόπου επιβεβαίωσε ότι δημιουργήθηκε θέμα, αλλά υποστήριξε ότι “η φιλοξενία της Ξάνθης υπήρξε άψογη”.

Πρόσθεσε ότι οι άνθρωποι του Ηρακλή ουσιαστικά την τελευταία στιγμή εμφάνισαν τους ανθρώπους της ασφαλείας του σταδίου μια μακροσκελή λίστα με τα ονόματα που επιθυμούσαν να περάσουν στο γήπεδο χωρίς να έχει υπάρξει συνεννόηση με την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, όπως θα έπρεπε.

Μοιραία δεν έγινε δεκτό το αίτημα, με αποτέλεσμα πράγματι κάποιοι να κληθούν να πληρώσουν εισιτήριο, αλλά αυτό συνέβη με ευθύνη της ΠΑΕ Ηρακλής και σε καμία περίπτωση δεν σήμαινε κακή φιλοξενία από την πλευρά της Ξάνθης, σχολίασε στο ThrakiSportS ο διευθυντής της θρακιώτικης ΠΑΕ.