Πάνε κατασκήνωση οι Ακαδημίες της Ασπίδας Ξάνθης! Απο 20 Αυγούστου ξεκινούν αντρικό και γυναικείο

Σε ρυθμούς… κατασκήνωσης κινούνται άπαντες στην ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης, με τους προπονητές, μέλη της διοίκησης και τμήματα των Ακαδημιών του συλλόγου να πηγαίνουν από την Δευτέρα 10 Αυγούστου και μέχρι τις 19 στην Χαλκιδική και την κατασκήνωση «Happy Days».

Τα μόνα τμήματα που δεν θα πάνε στην κατασκήνωση είναι το αντρικό, το εφηβικό και το γυναικείο τμήμα, που απολαμβάνουν τις διακοπές τους, γεμίζοντας της μπαταρίες τους εν όψει ακόμη μιας απαιτητικής σαιζόν για τον σύλλογο.

Η πρώτη προπόνηση για το αντρικό τμήμα που φέτος θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στις 20 Αυγούστου, δεν έχει «κλειδώσει» οριστικά η ημερομηνία, με τον Κώστα Ιωαννίδη και τους ιθύνοντες του συλλόγου να είναι σε συνεχείς επαφές για την ολοκλήρωση του φετινού ρόστερ. Απο τις 20 του μήνα μέχρι και το τέλος Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου, όπως και το Γυναικείο που φέτος θα μετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ μετά τον περσινό υποβιβασμό απο την Α2.

Πέρα από την μεταγραφή του Άκη Καραμπίνη δεν έχει γίνει ακόμη κάποια άλλη, αναμένονται ακόμη τουλάχιστον δύο, με την ομάδα της Ξάνθης την φετινή χρονιά να δίνει μεγάλη βάση στα τμήματα υποδομής της, προωθόντας αρκετά παιδιά που αναμένεται φέτος να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.