Σαν «θηρίο στο κλουβί» ο Μάνταλος που ανεβάζει ρυθμούς!

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η αποθεραπεία του Κομοτηναίου άσσου της ΑΕΚ Πέτρου Μάνταλου που μέρα με την ημέρα πραγματοποιεί περισσότερες ασκήσεις με μπάλα.

Ο «μαέστρος» της ΑΕΚ κάθε μέρα που περνάει βάζει όλο και περισσότερη μπάλα στο πρόγραμμα της δουλειάς του. Στη προπόνηση της Δευτέρας (3/8) ο Μάνταλος συμμετείχε σε μεγάλο κομμάτι του προγράμματος μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ενώ έκανε για πρώτη φορά ακόμα και τελειώματα φάσεων.

Βγήκε από το πρόγραμμα όταν οι παίκτες έπαιξαν ένα μίνι δίτερμα και υπήρχαν μαρκαρίσματα και σωματική επαφή, καθώς ακόμα είναι νωρίς να μπει σ’ αυτή την διαδικασία.

Πάντως τόσο ο Δέλλας αλλά πόσο μάλλον και ο ίδιος ο Θρακιώτης ποδοσφαιριστής περιμένουν πως και πως την στιγμή της επιστροφής του στην δράση, μια και η απουσία του τουλάχιστον με βάση την εικόνα της ΑΕΚ στα έως τώρα φιλικά της είναι καταλυτική, με τον Μάνταλο να έχει καταφέρει να έχει κερδίσει από πέρσι ηγετικό ρόλο στην «Ένωση» ενώ και από τα πρώτα δείγματα της ΑΕΚ, εκτός αν υπάρξουν δυνατές μεταγραφές, δείχνουν πως και φέτος, όταν επιστρέψει και είναι υγιείς θα αποτελεί παίκτη-κλειδί για την μεσοεπιθετική γραμμή του Αθηναϊκού συλλόγου.