Πήρε κεφάλι ο κομοτηναίος Βαγγέλης Διολιανίτης του ΝΟΑ στα μισά της Διεθνούς Regatta Ιστιοπλοΐας

Ο κομοτηναίος Βαγγέλης Δολιανίτης του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης προηγείται στην γενική κατάταξη της κατηγορίας Laser 4.7 της 7ης Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Regatta που διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη και έχει φτάσει στα μισά της.

Ο αθλητής του ΝΟΑ υστερα και από τις τρεις ιστιοδρομίες της Δευτέρας, μετά από έξι δηλαδή, προηγείται με μόλις οκτώ βαθμούς ποινής. Πλέον μετά από τόσες ιστιοδρομίες έχει δικαίωμα να αφαιρέσει την χειρότερη επίδοση του, την 14η θέση δηλαδή στην 1η ιστιοδρομία. Δευτερος με 10 βαθμούς ποινής είναι η Ναταλία Ταμβακιδου από την Θεσσαλονίκη και τρίτος ο Χαράλαμπος Τσέτσος με 11.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τους θρακιώτες, ο Ζήσης Ορφανίδης είναι στην 5η θέση, ο Γιώργος Χατζηκωνσταντινου στην 9η, ο Παναγιώτης Καμελίδης στην 11η, ο Θανάσης Τσίλιας στην 15η, ο Αντωνης Ντούλας στην 17η, ο Φάνης Μακρόπουλος στην 18η, ο Χρήστος Πιμπιλιτουδης στην 19η, ο Αργυρης Πρίπος στην 21η και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος έχει αποσυρθεί και μοιραία βρίσκεται στην 22η και τελευταία θέση.

Στην κατηγορία Laser Rdl πρώτος είναι ο Νίκος Κάτσικας από την Καλαμαριά με 8 βαθμούς ποινής. Δεύτερος ο Αιγύπτιος Ασάμ Ελαουί με 12 βαθμούς ποινής και τρίτος ο Χρηστος Φουντούλης από την Θεσσαλονίκη με 15 βαθμούς ποινής. Στην 10η θέση βρίσκουμε τον Αρη Σουλτανιδη του ΝΟΑ με 46 βαθμούς ποινης και στην 11η τον Βασίλη Αμπατζή με 48, σε σύνολο 15 ιστιοπλόων που μετέχουν στον συγκεκριμένο αγώνα.

Στην κατηγορία Laser Std όπου έχουμε ως γνωστόν μόνο τρεις συμμετοχές, στην πρώτη θέση ανέβηκε ο Χαρης Τσώλης από την Θεσσαλνίκη με 7 βαθμούς ποινής και δεύτεροες πέρασε ο Αντωνης Καρτας με 8 βαθμούς ποινής. Ο Ηλίας Τσαουσίδης του ΝΟ Αλεξανδρούπολης βρίσκεται στην τρίτη θέση με 12 βαθμούς ποινής μετά από τις έξι πρώτες ιστιοδρομίες.

Η πιο ανταγωνιστική κατηγορία είναι ασφαλώς τα Optimist με 48 συμμετοχές. Πρώτος με μολις επτα βαθμούς ποινής είναι ο Τέλης Αθανασόπουλος της Εθνικής Ομάδας, δεύτερος επίσης από την Εθνική ο Γιώργος Παπαδάκος με 25. Στην τρίτη θέση ο Σπύρος Παπανικήτας του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης. Τον πρώτο θρακιώτη τον συναντάμε στην 11η θέση και είναι ο Πολυχρόνης Γιαννακίδης του ΝΟΑ με 54 βαθμούς ποινής.

Στην 23η θέση είναι η Θεοδώρα Βορβολάκου, στην 25η ο Σταύρος Παλακίδης, στην 27η ο Ιάσων Σολωμός, στην 29η ο Θανάσης Λάσκαρης, στην 36η ο Παναγιώτης Βορβολάκος, στην 37η ο Γιάννης Χατζηκωνσταντινίδης, στην 38η ο Θανάσης Κασαπίδης, στην 41η η Παναγιώτα Γιαγκλή, στην 42η ο Περικλής Ελευθεριάδης και στην 43η ο Βαγγέλης Αργύρης.