“Γάμος” και πάλι για Παπάζογλου και Ξάνθη μετά από διαζύγιο ενός μήνα ανάμεσα στις δύο πλευρές

Τι και αν οι δρόμοι τους χώρισαν φιλικά πριν… ένα μήνα οι δυο πλευρές είναι έτοιμες για νέο γάμο. Για την Skoda Ξάνθη και τον Τάσο Παπάζογλου ο λόγος καθώς το “24ο Ευαγγέλιο” του Ευάγγελου Μίχου στο Sport24 έμαθε ότι οι Θρακιώτες ήδη κατέθεσαν πρόταση στον έμπειρο στόπερ και ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να πει το ναι.

Ωρα 19:00 το απόγευμα ο Μίχος έγραψε στο twitter: “ΕΙΔΗΣΗ: Ξάνθη & Τάσος Παπάζογλου ετοιμάζονται για τον δεύτερο…”γάμο” τους μέσα σε 6 μήνες”

Ωρα 19:03 το απόγευμα, ακολούθησε νέο tweet που έλεγε: “Τον Φεβρουάριο έγινε παίκτης της, τον Ιούνιο …χώρισαν & σήμερα ή Ξάνθη του έκανε νέα πρόταση συνεργασίας που ειναι ετοιμος να την αποδεχτεί”.

Ωρα 19:07, τέσσερα λεπτά μετά, το στόρι ολοκληρώθηκε ως εξής: “Στο διάστημα που μεσολάβησε &ο Παπάζογλου δεν βρήκε τις προτάσεις που περίμενε από το εξωτερικό &ή Ξάνθη δεν πέτυχε τους στόχους που κτυπησε”.

Μένει να δούμε αν οι πληροφορίες του Μίχου είναι αληθείς ή όχι. Η αλήθεια είναι πάντως ότι η Ξάνθη δεν συνηθίζει τέτοιου είδους πισωγυρίσματα και συνήθως όταν κλείνει μια πόρτα, δύσκολα την ξανανοίγει, μεταξύ άλλων για να κρατά ισορροπίες και να παραδειγματίζει τους υπόλοιπους.

Επίσης, μια μέρα πριν η Skoda ανακοίνωσε την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ (του Σλοβάκου Πάβολ Φάρκας) και είναι αλήθεια ότι θα προκαλέσει έκπληξη να φέρει και πέμπτο στο ρόστερ της.

Αλλά επειδή συνήθως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει καλή πληροφόρηση στην πιάτσα των agents, ναι μεν μην δέσετε κόμπο τίποτα, αλλά καπνός πρέπει να υπάρχει, οπότε μην το αποκλείσετε κιόλας…