Europa League: Με θρακιώτικες παρουσίες η μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σπάρτα Τρνάβα

Παρουσία και οπαδών του που ταξίδεψαν μέχρι και από την… Σαμοθράκη, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην φωτογραφία του ThrakiSportS κάτω δεξιά, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μια σπουδαία όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι νίκη με 1-0 απέναντι στην Σπάρτα Τρνάβα και να έχει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Σλοβακία.

Το παιχνίδι, που διεξήχθη στην μισογεμάτη Τούμπα κάτω από αφόρητη ζέστη, ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Από το δεύτερο μόλις λεπτό υποχρεώθηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο, αφού μετά από τραγικό λάθος του Βίτορ που εκμεταλλεύτηκε ο Μίκοβιτς και βγήκε απέναντι από τον Όλσεν, ο Πορτογάλος τον ανέτρεψε και είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια!

Ακολούθησαν ορισμένα σοβαρά διαιτητικά λάθη, με τον βοηθό να κόβει δυο φορές τον ΠΑΟΚ σε τετατέτ αλλά και ένα πέναλτι να μην δίνεται υπέρ της ελληνικής ομάδας. Τα λάθη συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Σλοβάκους να γλιτώνουν από κόκκινη κάρτα και σε αντεπιθέσεις να απειλούν με γκολ, την ώρα που ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να μην φανεί στο γήπεδο το αριθμητικό του μειονέκτημα.

Και ενώ όλοι είχαν αρχίσει να συμβιβάζονται με την ιδέα ότι και το 0-0 υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες θα είναι καλό αποτέλεσμα, ο Μυστακίδης στο 82ο λεπτό έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Λούκας, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Κάμεναρ και έστειλε με ωραίο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το 1-0 και να δώσει προβάδισμα πρόκρισης στους Θεσσαλονικείς. Η ρεβάνς ορίστηκε την άλλη εβδομάδα…