Άλλαξε αντίπαλο και μέρα για το δεύτερο φιλικό της η Ξάνθη!

Μετά την φιλική νίκη επι της Τεούτα η Ξάνθη συνέχισε την προετοιμασία της στο Πράβετς, με διπλή προπόνηση. Παράλληλα όπως έγινε γνωστό ακυρώθηκε το φιλικό με την Αρμένικη Γκαντζασάρ που ήταν προγραμματισμένο για την Δευτέρα και στην θέση του η Ξάνθη θα δώσει φιλικό το προσεχές Σάββατο με την Σλάβια Σόφιας.

Μία μέρα μετά το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, η Skoda Ξάνθη συνέχισε το πρόγραμμα της. Το πρωινό της Πέμπτης περιλάμβανε ασκήσεις αποκατάστασης στην πισίνα των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου με τους ποδοσφαιριστές να ανακτούν τις δυνάμεις τους από τις συνεχόμενες μέρες δουλειάς. Ωστόσο αυτό δεν κράτησε πολύ, καθώς το απόγευμα η Skoda Ξάνθη είχε νέα προπόνηση στην οποία δόθηκε έμφαση στην κατοχή μπάλας. Το τεχνικό team χώρισε τους παίκτες σε ομάδες και σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους προσπαθούσαν να κρατήσουν για περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους. Στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε τις οδηγίες του σε θέματα τακτικής.

Το φιλικό με την Γκάντσαζαρ ακυρώθηκε και το επόμενο παιχνίδι για την Skoda Ξάνθη θα είναι το Σάββατο με την Σλάβια Σόφιας στις 18:00.