Όσα δήλωσε ο Παπαδημητρίου για τις μεταγραφές και τους στόχους της Ξάνθης και τον… Κλέιτον!

Αισιόδοξος για τη νέα σαιζόν για την ομάδα της Ξάνθης, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα, εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος και τεχνικός διευθυντής της Skoda Ξάνθη Γιάννης Παπαδημητρίου με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αλλά και του σάιτ της ομάδας. Ενώ παράλληλα μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, τις δύο με τρείς μεταγραφές αλλά και τον Σίλβα Κλέιτον.

Αναλυτικά:

Για τους στόχους της ομάδας: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Η ομάδα έχει τους ίδιους στόχους με πέρυσι . Κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα κυνηγήσει τα play-off και τον τελικό του Κυπέλλου. Έχουμε προχωρήσει σε κάποια πράγματα , δυστυχώς κάποια άλλα έχουν παγώσει λόγω της οικονομικής κατάστασης που επισκιάζει τα πάντα. Ελπίζω σύντομα να βρεθεί μια λύση που θα είναι καλή πρώτα για τον ελληνικό λαό και από εκεί και πέρα να δούμε όλα τα υπόλοιπα.»

Για τις μεταγραφές: «Νομίζω ότι και για αυτούς που έφυγαν αλλά και για αυτούς που ήρθαν υπήρξαν επίσημες ανακοινώσεις από την ομάδα. Από κει και πέρα η ομάδα ψάχνει δύο – τρεις παίκτες προκειμένου να καλύψουμε κάποια κενά. Εγώ θεωρώ ότι σε αυτό το κομμάτι είμαστε καλά γιατί έχουμε κρατήσει τον βασικό κορμό της περσινής χρονιάς και αυτό μας βοηθά ώστε να έχουμε μια ομοιογένεια. καλύψαμε μερικά κενά και πιστεύω ότι με δυο-τρεις προσθήκες θα είμαστε πολύ καλά. Ξαναλέω όμως ότι πρέπει να λυθεί το πρόβλημα της πατρίδας μας γιατί δημιουργούνται προβλήματα όχι μόνο στις μεταγραφές και το ποδόσφαιρο αλλά και στην καθημερινότητα.»

Για το θέμα Κλέιτον: «Ο Κλέιτον είναι ένας ποδοσφαιριστής που έκανε μια πολύ καλή χρονιά μαζί μας πέρυσι , τον εκτιμούμε, είμαστε σε μια επαφή, είναι μια από τις επιλογές μας αλλά ψάχνουμε και για άλλες. ώστε να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα.»