Συνεχίζει στον Πανθρακικό ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος!

Στο Πανθρακικό δίπλα στο Μανουέλ Ρόκα θα συνεχίσει ο βοηθός προπονητής και παλιος παικτης της ομάδας Αχιλλέας Αγγελόπουλος.

Ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1977 στα Τρίκαλα και άρχισε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής το 1996 στην ομάδα των Τρικάλων. Το 2002 και μετά από ένα σύντομο πέρασμα του από τον Ναυπακτιακό Αστέρα υπέγραψε στην ομάδα της Καλλιθέας όπου και έμεινε έως το 2006.

Την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα και στη συνέχεια ήρθε στην Κομοτηνή όπου και έμεινε 2 χρόνια. Από το 2009 έως και την λήξη της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας αγωνίστηκε σε Πιερικό, Τρίκαλα, Αγροτικό Αστέρα και Εθνικό Γαζώρου. Στην ομάδα των Σερρών υπήρξε και βοηθός προπονητή την σαιζόν 2012-2013 με την οποία κέρδισε και την άνοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ από τα μέσα Ιανουαρίου είναι βοηθός προπονητή στον Πανθρακικό.

Η ομάδα της Κομοτηνής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αχιλλέα Αγγελόπουλο, ο οποίος συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας μας και θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο βοηθός του προπονητή, Μάνουελ Ρόκα.