Έρχονται εξελίξεις στις Βασίλισσες! Πέφτει η “αυλαία” την Παρασκευή

Έφτασε στο τέλος της μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά για τις Βασίλισσες Θράκης, με την άνοδο της ομάδας στην Β΄ Εθνική κατηγορία Γυναικών, με την Ξανθιώτικη ομάδα να ανακοινώνει πως η «αυλαία» της σαιζόν θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το απόγευμα.

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου και ώρα 19:00 λοιπόν θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Ξάνθης, η αυλαία μιας απόλυτα πετυχημένης χρονιάς, με ένα «οικογενειακό» τουρνουά 5×5 μεταξύ των κοριτσιών όπως συμβαίνει κάθε καλοκαίρι, με τα κορίτσια να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον Αύγουστο που θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Πάντως το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται «θερμό» μια και η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης θα πρέπει να οργανωθεί ακόμη περισσότερο μια και τα ταξίδια φέτος αναμένονται πιο πολλά και πιο μακρινά, με τα έξοδα της ομάδας να αυξάνονται. Για αυτό άλλωστε αναμένεται το προσεχές διάστημα να υπάρξει και Δ.Σ. οπού θα παρθούν αποφάσεις για την ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και εξελίξεις στο τεχνικό τιμ, μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο προπονητής και πρωτεργάτης τις Βασίλισσας Απόστολος Κουτρουλός τη νέα σαιζόν θα είναι και Ενωσιακός προπονητής των ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης.