Ψυχρολουσία από ΟΠΑΠ για τη Super League! Σοβαρές επιπτώσεις για Ξάνθη και Πανθρακικό

Κάτι περισσότερο από τα μισά δίνει ο ΟΠΑΠ στη Super League για τη χορηγία του πρωταθλήματος, κάτι που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στον σχεδιασμό και για της ομάδες της Θράκης, καθώς θα μειωθούν τα έσοδα από τον βασικό και μοναδικό χορηγό της Λίγκας.

Η Super League προσδοκούσε σε περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ για την χορηγία του πρωταθλήματος, αφού ο ΟΠΑΠ είναι και ο μοναδικός χορηγός της αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο, η πρόταση του ΟΠΑΠ ήταν πολύ χαμηλότερη από τις προσδοκίες των ανθρώπων της Λίγκας, φτάνοντας μέχρι τα 17 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Live Sport, ο ΟΠΑΠ προτείνει 6 εκατομμύρια ευρώ χορηγία στο πρωτάθλημα και 11 εκατομμύρια ευρώ στις φανέλες των 16 ομάδων που θα συμμετέχουν. Η διοίκηση της λίγκας θα κάνει προσπάθειες να ανεβάσει το ποσό, ωστόσο αυτήν τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχουν και πολλές ελπίδες για να καταφέρει.

Η εξέλιξη δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στους προϋπολογισμούς των ομάδων της Ξάνθης και του Πανθρακικού, που είχαν τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ ως βασικούς χορηγούς στην φανέλα τους…