Τέλος ο Πλαβούκος από τον Πανθρακικό! Μεγάλη απώλεια για το τεχνικό τιμ της ομάδας

Μεγάλη απώλεια για το τεχνικό τιμ της επόμενης περιόδου στον Πανθρακικό αποτελεί η αποχώρηση του Γιάννη Πλαβουκου από την ομάδα, μετά από διετή παρουσία. Πρόκειται για τον προπονητή τερματοφυλάκων, που χρεώνεται την εντυπωσιακή άνοδο του Γιώργου Αθανασιάδη αλλά και την καλή απόδοση και σχετικά φθηνή λύση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο Πλαβούκος θεωρείται από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην χώρα. Από τα χέρια του έχουν περάσει ονόματα διεθνών όπως ο Σηφάκης και ο Διουδης. Ήρθε στον Πανθρακικό ως βασικός συνεργάτης του Άκη Μάντζιου, πέρυσι τέτοια εποχή ανανέωσε για άλλον έναν χρόνο την συνεργασία του με την ομάδα της Κομοτηνής και τίμησε το συμβόλαιό του, παρά την πρόωρη αποχώρηση του Μάντζιου.

Κάποιοι προσάπτουν την περίπτωση του Ντάνι Φερνάντεζ, αν και μάλλον ο ίδιος δεν είχε εμπλοκή στην απόκτησή του. Η απώλειά του από την ομάδα της Κομοτηνής είναι μεγάλη, καθώς ο Γιάννης Πλαβούκος παράλληλα με την μεγάλη ομάδα, προπονούσε και τους τερματοφύλακες των ακαδημιών έχοντας πολίτιμη συμβολή στην ανάδειξη του Γιώργου Τζελέπη, που κλήθηκε και Εθνική Παίδων.

Ο ίδιος ο Πλαβούκος χαιρέτισε τους στενούς τους συνεργάτες και τους πολλούς φίλους που έκανε στην Κομοτηνή αυτό το διάστημα. Περισσότερες λεπτομέρειες για το διαζύγιο (ή καλύτερα την μην ανανέωση της συνεργασίας), που έσκασε σαν βόμβα αργά το βράδυ της Παρασκευής, δεν έγιναν γνωστές, λόγω και του προχωρημένου της ώρας που διέρρευσε η είδηση…