Δηλώσεις Κλέιτον για το ενδιαφέρον ΠΑΟΚ και Ηρακλή, που βάζουν σε… μπελάδες την Ξάνθη

Για το ενδιαφέρον των ΠΑΟΚ και Ηρακλή προς το πρόσωπό του, αλλά και το αν θα παραμείνει στην Ξάνθη, μίλησε ο Σίλβα Κλέιτον σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης “Metropolis”.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός είπε ότι ο χρόνος θα δείξει αν παραμείνει στον σύλλογο της Θράκης, αφήνοντας πλέον ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να φύγει, κάτι που απέφυγε να κάνει σε όσες δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου. Παράλληλα, είπε πως είναι τιμή να τον θέλουν ομάδες όπως οι ασπρόμαυροι και οι κυανόλευκοι.

«Άκουσα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά προσωπικά δεν το ξέρω, το θέμα το χειρίζονται οι ατζέντηδες. Αν απλώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ρωτούν για μένα ή αν ενδιαφέρονται πραγματικά αυτό εγώ δεν το γνωρίζω”, είπε αρχικά και συνέχισε: “Τελείωσε το συμβόλαιο μου με τη Ξάνθη τώρα το κατά πόσο θα μείνω στη ομάδα ή όχι θα το δείξει ο χρόνος. Είναι ένα ερωτηματικό…».

 Λίγο αργότερα η κουβέντα στράφηκε ειδικά για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ηρακλή, αλλά ακόμα και σε αυτό, ο Σίλβα Κλέιτον έμεινε σταθερός στις δηλώσεις του, αφήνοντας πάντως να εννοηθεί ότι ίσως και να μην είναι πρώτη επιλογή η Ξάνθη: «Δεν ξέρω που θα πάω, αυτό το θέμα το έχουν αναλάβει κάποιοι ατζέντηδες μου. Είναι τιμή μου να υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες όπως ο Ηρακλής και ο ΠΑΟΚ».